• DOLAR 33,99 %0.00
  • EURO 37,57 %0.23
  • STERLIN 44,40 %0.23
  • ALTIN 2.746,28 %0.06
  • BİST100 9.420 %-2.12
  • BITCOIN 57.727 %-0.13
  • ETHERIUM 2.359 %-0.88
21°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından Narlıdere Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Erman Uzun, katılımcı yönetim anlayışı ile dikkat çekiyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan memurlar, belediye tarafından yapılan toplu iş sözleşmesi teklifini oylamak için sandık başına gitmişti. Oy sayımına göre memurlar, belediyenin yaptığı teklifi kabul etmedi.

4 hafta önce GÜNCEL

Avcılar'da kahvaltı yaptıkları sırada 37 yaşındaki adam ailesine bıçakla saldırdı. Yaşanan olayda Ümit Kaya'nın babası hayatını kaybederken, anne ve kardeş yaralandı.

4 hafta önce SPOR

Beşiktaş’ın yeni transferi Cher Ndour, İstanbul’a geliyor. 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, son olarak Paris Saint Germain forması giyiyordu.

4 hafta önce DENİZLİ

Denizli'de boşandığı eşinin komşusunu soyan sabıkalı hırsızın tanınmamak için başvurduğu yöntem pes dedirtti. Para ve altın çaldığı evden kadın kıyafetleri girerek ayrılan şüpheli, güvenlik kameralarından kurtulamadı.

4 hafta önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Suriye ile Türkiye arasında uygun diyalog ortamı için Bakanlar düzeyinde görüşme yapılabileceğini açıkladı. Suriye’den Türk askerinin çekilmesi için şartları duyurdu.

4 hafta önce AYDIN

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, ilçenin göz bebeği olan Akbük Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

4 hafta önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 13 Ağustos Salı günü Muğla'nın 6 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Aliağa ilçesinde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

4 hafta önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Bandırma’da çiftçilerin düzenlediği eyleme katıldı. Başkan Ahmet Akın, “Çiftçimiz ne kadar üretirse, memleketimiz o kadar kalkınır. Memleketimiz kalkındığı zaman milletimiz refaha ulaşır” dedi.