• DOLAR 33,96 %0.21
  • EURO 37,68 %0.04
  • STERLIN 44,88 %0.04
  • ALTIN 2.804,74 %0.60
  • BİST100 9.521 %0.00
  • BITCOIN 58.363 %0.19
  • ETHERIUM 2.351 %-0.82
19°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Reha Midilli Sosyal Tesisleri'nde konser verdi. Şef Ergin Kayran önderliğinde gerçekleştirilen konser, ayakta alkışlandı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

2020 yılında İzmir’de gerçekleşen depremde hasar gören ve yıkım kararı verilen, İzmir'in Karabağlar ilçesindeki tarihi Yıkık Camii yeniden inşa ediliyor. Tarihi caminin temel atma töreni gerçekleştirildi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP’nin tüzük kurultayı İzmir’in siyasetini de hareketlendirdi, genel merkez ve il başkanlığından bağımsız şekilde yola çıkan isimler, “Bağımsız irade, güçlü örgüt” sloganıyla tüzük çalıştayı gerçekleştirecek.

4 hafta önce GÜNCEL

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından çökertilen, dünya genelinde pek çok ülkede binlerce insanın kişisel verilerini ele geçiren siber casusluk ağına yönelik soruşturmanın detayları ortaya çıktı.

4 hafta önce BALIKESİR

Balıkesir'in Erdek ilçesinde, SMA Tip 1 hastası Kıvanç bebek için çay bahçesine bırakılan yardım kumbarası kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Foça Kaymakamı Mehmet Türköz ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler tarafından yapılan ortak açıklamayla 28-29 Eylül tarihlerinde Foça’nın Yelken Şenliği'ne ev sahipliği yapacağı duyuruldu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Türk-İş 3. Bölge Temsilciliği, yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı sonucunda işçi ve emeklilerin yaşadığı problemler hakkında bir basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan eylem takvimi de netleştirildi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 14 Ağustos Çarşamba günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

4 hafta önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Zurnazen Festivali sanatseverlerle buluşuyor. Festivalde bir çok ünlü isim vatandaşlarla ücretsiz olarak buluşacak.

4 hafta önce MANİSA

Manisa'nın dünyaca ünlü Çekirdeksiz Sultaniye üzümünün en çok yetiştirildiği ilçelerden biri olan Sarıgöl'de üzüm kurutma çalışmaları da başladı.