• DOLAR 34,09 %0.17
  • EURO 37,95 %0.20
  • STERLIN 44,96 %0.20
  • ALTIN 2.825,49 %0.01
  • BİST100 9.786 %2.17
  • BITCOIN 60.050 %4.19
  • ETHERIUM 2.355 %2.99
31°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Yamanlar bölgesinde henüz yangının kontrol altına alınamadığını ifade etti. Tugay, belediye olarak sahada olduklarını, çok sayıda itfaiye personelini Yamanlar Köyü'nde konuşlandırdıklarını söyledi.

1 ay önce GÜNCEL

Bolu'nun Göynük ilçesinde 3 gün önce çıkan orman yangınlarına müdahale havadan ve karadan devam ediyor. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Erkan Kılıç, "Gözaltına alınan 4 arazi sahiplerinin işlemleri devam ediyor. Yangının anızdan çıktığını değerlendiriyoruz. Bu konuda da bütün vatandaşlarımızın duyarlı olmasını istiyoruz. Çünkü bunun nelere mal olduğunu hep beraber görüyoruz. Havaların sıcak olması, nemin düşük olması ve rüzgarla beraber yangın anında yayıldı" dedi.

1 ay önce GÜNCEL

İletişim Başkanlığı, İzmir, Aydın, Manisa, Bolu ve Karabük’teki 5 orman yangınını söndürme çalışmalarının havadan ve karadan devam ettiğini bildirdi.

1 ay önce GÜNCEL

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Ovacuma köyü Ulu Yayla Kırlangıç Mağarası mevkisinde dün öğle saatlerinde çıkan yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları ve İzmir milletvekillerinden oluşan heyet, Karşıyaka’da başlayan ve farklı ilçelere de sıçrayan İzmir yangınından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak ve vatandaşların şikayet ve taleplerini dinlemek üzere İzmir’e geldi

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İstanbul İtfaiyesinden, 60 itfaiye eri ve 15 itfaiye aracı ile Karşıyaka'daki yangını söndürme ve soğutma çalışmalarına destek veriyor.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Gördes ilçesinde geçtiğimiz çarşamba günü çıkan orman yangını devam ediyor. Gördes'te başlayıp Salihli'ye kadar uzanan orman yangınında evini ve tarımsal ürünlerini yangında kaybeden vatandaş, sağ kurtulan köpeğine sarılarak ağladı.

1 ay önce GÜNCEL

Bursa'da babasıyla tartışan adam, 76 yaşındaki babasının evine 110 yıllık top mermisini bırakıp ihbar etti. Kurtuluş Savaşı'ndan kalma bomba polis ekiplerince kontrollü şekilde alınırken, bomba olduğunu bilmeyen baba Ali Efe, "25 yıl önce ahırları yıkarken bulduk, süs diye aldık. Onu ceviz kırmak için havan yapacaktık" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin resmi hesaplarından yapılmadığı sürece bazı çağrılara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'deki yangınla ilgili yeni açıklama yaptı.