• DOLAR 34,11 %0.23
  • EURO 37,96 %0.21
  • STERLIN 44,90 %0.21
  • ALTIN 2.817,77 %-0.26
  • BİST100 9.758 %1.89
  • BITCOIN 60.756 %4.23
  • ETHERIUM 2.351 %2.34
25°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Ildır'da başlayan yangın, rüzgârın etkisiyle büyüyerek Gerence Körfezi'ne kadar ulaştı. AFAD, yerleşim bölgelerini tehdit eden alevler nedeniyle tahliyelere devam ediyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Valisi Süleyman Elban, Menderes ilçesinin Şaşal Mahallesi yakınlarında kopan elektrik telinden kaynaklanan orman yangını nedeniyle tahliye edilen ev ya da tesisin bulunmadığını, batı yolunun trafiğe kapatıldığını açıkladı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'deki orman yangınlarına ilişkin 7 kişinin gözaltına alındığını, Bolu'nun Göynük ilçesindeki orman yangınına ilişkin 2 kişinin tutuklandığını bildirdi

1 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı, "Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"in Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu.

1 ay önce SPOR

Bulgaristan ve İrlanda'nın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda grubunu 7'de 7 yaparak lider bitiren 20 Yaş Altı Kadın Voleybol Milli Takımı, finalde İtalya'yı yenerek şampiyon oldu

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İzBB), Karşıyaka Yamanlar'da devam eden orman yangınına karşı mücadelesini sürdürüyor. Belediyeden yapılan açıklamada, "Hemşehrilerimizin ihtiyaç duyduğu her konuda yanındayız" denilerek, bölgedeki vatandaşlara destek olunduğu vurgulandı.

1 ay önce AYDIN

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Bu gece saat 23.00 itibarıyla halihazırda burada aktif görev yapan Be-200 model bir yangın söndürme aracı Adnan Menderes Havalimanı'na inmiş olacak." dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Bayındır ilçesi Elifli Mahallesi’nde dün akşam kontrol altına alınan yangın, rüzgarın etkisiyle bugün yeniden başladı. Aynı zamanda, Bayındır’ın Söğütören Mahallesi’nde de yangın hızla büyüyor. Köy halkı, kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalışıyor.

1 ay önce GÜNCEL

Uşak’ın Eşme ilçesinde otluk alanda çıkıp ormanlık ve meşelik alana sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale devam ederken, yangın Manisa sınırını aştı. Sınırda bulunan Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki 1 köy tedbir amaçlı boşaltıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Karşıyaka’nın Yamanlar Bölgesi’nde başlayan ve Çiğli’yi de etkisi altına alan yangın sonrasında yangından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Başkan Yıldız, "Yaraların sarılması ve kimsenin mağdur olmaması için yangın sonrasında da ne gerekiyorsa yapacağız" dedi