• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • STERLIN 45,72 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.550 %-0.46
  • ETHERIUM 2.654 %-0.79
19°
1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçelerinde 93 düzensiz göçmen kurtarıldı, göçmek kaçakçılığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayındır'da çıkan orman yangınına ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

1 ay önce DÜNYA

Dünyanın en yaşlı insanı Maria Branyas Morera, 117 yaşında hayatını kaybetti. ABD'de doğan ve iki dünya savaşı gören Morera uyurken huzur içinde ve ağrısız öldü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Konak ilçesi, Akdeniz Mahallesi’nde yer alan İzmir Ticaret Lisesi, yalnızca bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda kentin kentsel belleğinin yaşayan bir parçası

1 ay önce POLİTİKA

Eren Erdem sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, partisinin kendisini disiplin kuruluna sevk ettiğini duyurdu ve CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan olaylı Fenerbahçe-Göztepe maçının ardından  Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Genel Sekreter Burak Kızılhan ile Koç'u arkadan gelerek iten Fatih  PFDK'ye sevk edildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

KESK Eş Genel Başkanı Ayfer Koçak, yetkililerin yangının büyümesinde ihmali olduğunu belirterek  “Evlerin yerinde yapılması için Karşıyakayı afet bölgesi ilan etmek zorundasınız” çağrısında bulundu.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 kişinin infaz edildiği olayla ilgili 4 şüpheli tutuklandı. Olayla ilgili 3 kişi daha adliyeye sevk edilirken, 5 kişinin arandığı öğrenildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, alacak verecek yüzünden çıkan kavgada tabancayla boynundan vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Buca ilçesinde, tehlikeli şekilde U dönüşü yapan araç sürücüsü, kendisini durduran polislere önce hakaret etti, ardından ekip aracının aynasını kırıp polisi yumrukladı