• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,13 %-0.13
  • STERLIN 45,80 %-0.13
  • ALTIN 2.894,52 %-0.88
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 63.888 %-3.07
  • ETHERIUM 2.615 %-1.95
18°
1 ay önce SAĞLIK

Kadınlarda meydana gelen vajinal problemler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Meliha Kovancı Bayraktaroğlu, aşırı hijyenik olmanın enfeksiyona zemin hazırladığını ifade etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesine bir binanın çatısında çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de sıcak hava yerini serin havaya bırakacak. Haftaya havalar serinleyecek, sıcaklıklar 33 dereceye kadar düşecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 23 Ağustos Cuma günü için Torbalı'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Torbalı'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 23 Ağustos Cuma günü için Konak'ta elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Konak'ta elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova’nın yeşil doğası ve su kaynaklarıyla ünlü semti Pınarbaşı’nın çehresini değiştirecek yatırım ve hizmetleri hayata geçirmek için harekete geçen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Pınarbaşı’nda önceliği altyapı yatırımlarına verip pek çok projeyi başlatacaklarını söyledi.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde İngilizce öğretmeni olan Alev Varlıakman, okul bahçesinde 70'ten fazla kedinin bakımını bir anne şefkati ile yapıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de motosikletiyle turlayan vatandaş, yol kenarında bir motosikleti düz kontak yapıp vurdurarak çalıştırmaya çalışan bir kişiye yardım etmek için durdu. Daha sonra o kişinin motosiklet hırsızı olduğunu belirleyen sürücü, hırsızı polise teslim ederken o anlar kask kamerası tarafından görüntülendi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

TKP İzmir İl Örgütü, maaşlarının geç ve eksik yatırılması nedeniyle yaptıkları eylemden sonra işten çıkarılan Kent A. Ş. işçilerini ziyaret etti.

1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23 Ağustos hava durumu raporunu yayınladı.