• DOLAR 34,20 %-0.09
  • EURO 37,91 %0.27
  • STERLIN 45,53 %0.27
  • ALTIN 2.925,18 %-0.15
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 61.632 %-3.92
  • ETHERIUM 2.464 %-4.49
17°
1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, Dünyada ve Türkiye’de ilk olan Uluslararası Zurnazen Festivali bu yıl 9. kez sanatseverlerle buluşuyor. 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü Bodrum’da başlayacak olan festival, dört gün boyunca birbirinden ünlü sanatçıların performanslarıyla renklenecek ve 29 Ağustos 2024 günü Fethiye’de sona erecek.

1 ay önce SPOR

Altay’ın Menemen FK ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ali Solmaz’ın ön çapraz bağlarında yırtılma tespit edildi.

1 ay önce AYDIN

Aydın’ın bereketli incir bahçelerinde hasat dönemi devam ederken, incir çalmak için bahçelere dadanan hırsızlara göz açtırmayan jandarmaya anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Nazilli’deki incir üreticileri, jandarmanın başarılı operasyonlarına duydukları minneti ifade etmek için kuru incirlerle dolu sepetleri jandarma komutanlığına hediye ederek "incir dopingi" yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir'de bulunan 18 okulun bahçeleri ve spor alanlarını 5 yıl süre ile kiralamak için ihaleye çıkıyor. Söz konusu okullardan biri olan İzmir Atatürk Lisesi'nin Mezunlar Derneği konu ile ilgili bir açıklama yayınladı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında; "Cumhurbaşkanı adayı değilim, çok net. Ben neye adayım, biliyor musunuz? Ben Cumhuriyet'in ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve hepimizin partisini yeniden iktidar yapmaya ve iktidar olduğu gece genel başkan olmaya adayım" ifadelerini kullandı.

1 ay önce MANİSA

Tarihte madeni parayı basan ilk uygarlık olarak bilinen Lidya'nın başkenti olan Sardes Antik Kenti'nde yer alan ve antik dönemin en büyük sinagogu olarak kabul edilen yaklaşık 2 bin yıllık yapının taban mozaikleri, bölgedeki kırsal mahallede oturan kadınlar tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor.

1 ay önce GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı tarafından duyurulan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi(EİDS) emlak ticaretinde olduğu gibi, otomobil ticaretinde de uygulanacak. Bu şekilde, doğrulanmış yetkisi olmayanlar otomobil satış ilanı veremeyecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yenilenen Ilıca Ahmet Keleş Spor Tesisi’nin açılışında konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, tesisin çok uzun yıllardır burada birçok çocuğa ev sahipliği yaptığını belirterek, ilk defa yenilenmiş yüzüyle yeni nesillere ev sahipliği yapmaya devam edecek. Burada benim çocukluğum, burada Ilıcamızda yaşayan birçok çocuğumuzun anıları var. Bu anıları koruyarak devam ettirmek bizim en büyük önceliğimiz. Dilerim çocuklar burada tıpkı bizlerin biriktirdiği gibi şahane anılar biriktirir” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, son günlerde İzmir Körfezi'nde yaşanan toplu balık ölümleri ve koku sorunu hakkında bir basın açıklaması yayınladı. Şube tarafından yapılan açıklamada, "Yerel ve merkezi idareye bağlı tüm kurumları İzmir Körfezinde su kalitesi parametreleri açısından yapılan ölçümleri paylaşmaya, balık ölümlerinin nedenlerini paylaşmaya davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Belediyeciliği bir kompozisyon olarak gördüğünü paylaşan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, " Bu kentte kimin neye ihtiyacı var ve aynı zamanda birçok konuya da dokunabilmemiz gerekiyor." ifadelerini aktardı.