• DOLAR 34,16 %-0.14
  • EURO 37,84 %-0.06
  • STERLIN 44,98 %-0.06
  • ALTIN 2.914,25 %-0.32
  • BİST100 8.898 %-1.27
  • BITCOIN 60.000 %-3.3
  • ETHERIUM 2.329 %-5.11
23°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca’da festival coşkusu yaşandı. İlçenin Kırklar Mahallesi’nde yetişen meşhur kavununun tanıtımının yapıldığı festival büyük ilgi gördü. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, yaşanan tüm zorluklara rağmen üretime devam eden çiftçilerin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

1 ay önce TEKNOLOJİ

Oyun dünyasının nabzı eylül ayında hızlanacak. Nostaljik oyunların yeniden doğumu, heyecan verici yeni başlangıçlar ve beklenmedik sürprizlerle dolu bir ay bizi bekliyor. İşte eylül ayında çıkacak oyunlar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi tarafından belediyeye ait işletmelerde geçerli ve yüzde 20 indirim sağlayan Sosyal Kart projesi başladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde toplanan TİP üyeleri, okul alanlarının kiralanmasını içeren ihale sebebiyle bir basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Öğrenci Velileri Derneği İzmir Şube Başkanı Behram Kaya da katıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, zor geçinen vatandaşları düşünerek Kent Lokantaları'nı devreye sokmaya başladı. Peki İzmir kent lokantası nerede? İzmir kent lokantası kaçta açılıyor?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Balçova Belediyesi, bu yıl ilk kez okula başlayacak öğrencilere okul çantası ve kırtasiye seti armağan edecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, İzmir'deki 1 milyona yakın yapı stokunun önemli bir kısmının deprem riski taşıdığını vurgulayarak, gecekondu, kaçak ve ruhsatsız yapıların büyük bir tehlike oluşturduğunu belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in plajları ve koyları ülke genelinde en çok sevilen tatil alanlarındandır. Yassıca Ada'da bulunan plaj da bunlardan biridir. Peki, berrak sularıyla ve kumlu sahiliyle kendine hayran bırakan Yassıca Ada nerede? Yassıca Ada'ya nasıl gidilir?

1 ay önce GÜNCEL

Bazı işletmeler, tüketiciye iade ve değişim hakkı tanımıyor. Hem online satış yapan işletmelerin hem de fiziki işletmelerin 14 gün içerisinde yapılan iadeleri kabul etmek zorunda olduğunu belirten Avukat Özlem Şen, ikinci el ürün satışı yapılan internet sitelerinde de tüketicinin iade hakkı bulunduğunu hatırlattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesinde karısına motosiklet çarpan, çocuğu ölümden dönen adam sinirlerine hakim olamadı. O anlar kamerada...