• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,61 %-0.43
  • STERLIN 44,93 %-0.43
  • ALTIN 2.921,55 %0.19
  • BİST100 9.067 %1.89
  • BITCOIN 60.737 %0.88
  • ETHERIUM 2.391 %2.83
30°
1 ay önce GÜNCEL

İklim eylemi ve enerji dönüşümünü hızlandırmak için Türkiye ve Batı Balkanlar'dan yetkililer, İstanbul'da uluslararası iş birliğini güçlendirmek üzere bir araya geliyor. İstanbul'da düzenlenen MLGP4Climate Yönlendirme ve Danışma Komitesi Toplantısı, Türkiye ve Batı Balkanlar'daki iklim eylemi ve enerji dönüşümünü hızlandırmayı hedefliyor.

1 ay önce SPOR

İngiltere'nin Liverpool şehrinde düzenlenecek FIFAe Dünya Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan eMilli Takım, turnuva öncesinde İngiltere'ye hareket etti.

1 ay önce SPOR

Paris 2024 Paralimpik Oyunları yarın açılış töreniyle başlıyor. Türkiye daha önce 7 kez katıldığı Paralimpik Oyunları'na bu yıl rekor sayıda sporcuyla gidiyor. Paris'te 48 kadın, 46 erkek olmak üzere 94 para atlet 15 branşta madalya için yarışacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediyesi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı kazanan yeni üniversite öğrencilerini unutmadı. Efes Selçuk’ta ikamet eden ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı bu yıl kazanan gençlerin ilk cep harçlığı Efes Selçuk Belediyesi’nden olacak.

1 ay önce MEDYA

NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, attığı bir tweetten sonra zorunlu izne çıkarıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 27 Ağustos Salı günü için Çeşme'de elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Çeşme'de elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve İzmir Kadın Meclisi birçok ilde eş zamanlı olarak düzenlenen il meclis toplantılarının İzmir ayağında kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin önlenmesine dair alınacak kararların önemine dikkat çekti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yağmur sezonu öncesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile birlikte kapsamlı bir inceleme turuna çıktı. Başkan Eşki, "Kış aylarını sorunsuz geçirmek için her türlü önlemi alıyoruz" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 27 Ağustos Salı günü için Bornova'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Bornova'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce SPOR

FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, Andora'nın UE Santa Coloma ile İzlanda'nın Vikingur Reykjavik takımları arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi Play-Off ikinci müsabakasında düdük çalacak..