• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.053 %-0.3
  • ETHERIUM 2.410 %-0.36
20°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de durdurulan tırın lastiğinden 50 kilo 550 gram uyuşturucu madde çıktı. Tırın sürücüsü adliyedeki işlemlerin ardından tutuklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Trendyol Süper Lig’de 3. haftasını geride bırakan Göztepe’de savunmada görev yapan Heliton, teknik direktör Stonimir Stoilov’un vazgeçilmezlerinden oldu. Stoilov, geçen sezon göreve gelmesinin ardından Heliton’u özel olarak istemişti. Brezilyalı oyuncu, geldiği günden beri sadece 1 maçta forma giymedi.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 29 Ağustos Perşembe günü Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce DENİZLİ

Merkezefendi Belediyesi’nin 5 ile 12. sınıf arasında eğitim gören 4 bin öğrenciye sağlayacağı öğrenim desteği başvuruları, 1 Eylül’e kadar devam edecek.

1 ay önce GÜNCEL

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bazı TV ve radyo kanallarına yaptırım uyguladı.

1 ay önce YAŞAM

Duman, geçtiğimiz günlerde yeni parçasını yayınladı. İçimde Aşk Var adlı parça kısa sürede büyük ilgi ve beğeni topladı. Peki, İçimde Aşk Var adlı parçanın sözleri neler? İçimde Aşk Var şarkı sözleri...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESİAD Başkanı Sibel Zorlu, ulusal gazetelerin Ege eklerinin kapanmasıyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Zorlu açıklamasında, "Bu eklerin varlığı, sadece haber almak için değil, aynı zamanda toplumsal bilincin artırılması, kent kültürünün yaşatılması ve yerel demokrasinin güçlenmesi için de gereklidir" ifadelerini kullandı.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesinin Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Zafer Kupası Turnuvası’na katılan sporcularla bir araya geldi.

1 ay önce MANİSA

Gediz Elektrik uyardı! 29 Ağustos Perşembe günü Manisa'nın 10 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Manisa'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Lugano ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, "Gruplara kalmayı istiyoruz. Yarın da bunu gerçekleştirmenin fırsatına sahip olabiliriz. Bir görevimiz var. Tek planımız var; o da gruplara kalmak" dedi.