• DOLAR 34,28 %0.09
  • EURO 37,67 %0.17
  • STERLIN 44,97 %0.17
  • ALTIN 2.905,75 %-0.13
  • BİST100 9.130 %1.09
  • BITCOIN 62.850 %-0.95
  • ETHERIUM 2.433 %-1.71
30°
1 ay önce EKONOMİ

Vatandaşlar yükselen enflasyonla birlikte paralarının alım gücü kaybından kaçınmak için faize yöneliyor. Hangi mevduat seçeneğiyle ne kadar getiri sağlanacağı ise merak ediliyor. Peki 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar? Hangi banka ne kadar faiz veriyor?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bucalılar 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı belediye binası önünden Işılay Saygın Meydanı’na gerçekleştirilen Zafer Korteji, hemen ardından ise Öznur Korkmaz ve Kaset Grubu’nun konserleri ile coşku içerisinde kutladılar.

1 ay önce GÜNCEL

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, enflasyon nedeniyle artan yaşam maliyetlerinin her sektörde olduğu gibi düğün sektörünü de olumsuz etkilediğini söyledi.

1 ay önce GÜNCEL

Okul masraflarının velileri okuldan soğuttuğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, "Yüksek enflasyona her alanda teslim olan veliler defterden kaleme, çantadan ayakkabıya kadar birçok üründe yaşanan fiyat artışlarından dolayı rahatsız. Fiyat artışları velilerin belini büktü." açıklamasında bulundu.

1 ay önce DÜNYA

Brezilya Yüksek Mahkemesi, Brezilya'da yasal bir temsilci belirlemesi için mahkemece verilen sürenin dolmasının ardından, sosyal medya platformu X'in ülkede 'derhal askıya alınmasına' karar verdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

93 yıldır İzmir Enternasyonal Fuarı, ülkemizin ticari ve kültürel mirasını barındırmaya devam ediyor. Kültürpark’ta 9 Eylül'e kadar sürecek olan fuarda, teknolojiye dair özel alanlar İzmirlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

1 ay önce GÜNCEL

Sosyal medya üzerinden CHP seçmenine küfür ederek video çekip paylaşan Burak Keleş için İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sosyal medya üzerinden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Burak Keleş adlı şahıs yakalanarak gözaltına alındı." dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Enternasyonal Fuarı, kapılarını tüm vatandaşlara açtı. 09 Eylül 2024 tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda, İzmir AFAD İl Müdürlüğü de yerini aldı. Montrö kapısı girişinde açılan AFAD standında, arama kurtarma malzemeleri sergileniyor. Ziyaretçiler, AFAD’ın "Deprem Simülasyon Tırı" ile gerçeğe en yakın deprem deneyimini yaşarken, afet bilinci eğitimi alıyor.

1 ay önce GÜNCEL

Üst kademe kamu yöneticileri ile kamu kurum ve kuruluşlarında atama usullerine dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nde değişiklik yapılması hakkındaki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Mahallesi açıklarında, 'ICE' isimli mega yatın 'AMEY' isimli motoryata çarpması sonucu yaşanan kaza, motoryatın içinden cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.