• DOLAR 34,22 %-0.07
  • EURO 37,52 %-0.33
  • STERLIN 44,80 %-0.33
  • ALTIN 2.879,18 %-0.27
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 62.250 %0
  • ETHERIUM 2.470 %2.49
25°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye Komünist Partisi, 1 Eylül Dünya Barış Günü'ne ilişkin yayımladığı açıklamada, "Dünya Barış Günü’nü yeniden yaratmak zorundayız" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde ağabey-kardeş ile omuz atma tartışması yüzünden kavga eden 19 yaşındaki genç, bıçaklanarak öldürüldü.

1 ay önce SAĞLIK

Okulların açılmasına sayılı günler kala çocukların sağlık kontrolünün yapılması gerektiğini belirten Çelik, çocukları enfeksiyondan korumak için en etkili yöntemin ise el hijyeni olduğunu söyledi.

1 ay önce GÜNCEL

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük yer altı gölü mağarası olan Altınbeşik Mağarası yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğrayarak ziyaretçi rekoru kırdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

1 ay önce GÜNCEL

Tekirdağ'da Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında meydana gelen yangınlar, bölgedeki sanayi sektörünü derinden sarsarak ciddi ekonomik zararlara yol açtı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bu yıl 93. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) gelenekselleşen Çim Konserlerinde sevilen sanatçı Teoman sahne aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yangın bölgesinde yoğun bakım çalışmaları başlattığı Sancaklı Ağaçlandırma Sahası’ndan yüzleri gülümseten haber geldi.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ‘Can Yoldaşım’ projesiyle sokak hayvanlarına yeni bir yuva kazandırıyor.