• DOLAR 34,25 %-0.02
  • EURO 37,49 %-0.43
  • STERLIN 44,80 %-0.43
  • ALTIN 2.870,38 %-0.57
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.213 %-1.67
  • ETHERIUM 2.422 %-0.44
21°
1 ay önce SPOR

Adanaspor Teknik Direktörü 39 yaşında hayatını kaybeden Sol Bamba'nın vefat haberi futbol camiasını hüzüne boğdu. Peki, Sol Bamba neden öldü? Sol Bamba kimdir?

1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 15 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

1 ay önce EĞİTİM

Bu yıl okul öncesi (anasınıfı) ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için ilk zil "uyum" eğitimi için yarın çalacak.

1 ay önce GÜNCEL

Bursa'nın İznik ilçesinde oyuncaklarıyla oynaması gereken 7 yaşındaki çocuk, ekskavatör ve forklift kullanarak görenleri hayrete düşürüyor.

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Didim ilçesinde bir şahsa ait ruhsatlı silahı çalan şüpheli, jandarma ekiplerince kısa sürede yakalandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi ESHOT, üç otobüs hattında geçici güzergâh değişikliğine gidildiğini açıkladı.

1 ay önce SAĞLIK

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Uzman Diyetisyen Yeşim Cemre Ataroğlu ile sağlıklı bir beslenme çantası nasıl olmalı diye konuştuk.

1 ay önce DÜNYA

Yeni bir M çiçeği varyantı salgınından etkilenen Afrika ülkeleri, hala Batılı ülkelerin göndereceklerini açıkladığı aşıları bekliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de tüm belediyeler, ilçelerinin kimliklerini yansıtan logolar kullanıyor. Bu logoların her biri o ilçeye dair derin fikirler ve semboller barındırıyor. Peki Bornova Belediyesi'nin logosu ne anlama geliyor?

1 ay önce GÜNCEL

Cepbank, günümüzün en pratik para transfer işlemlerinden biridir. Kredi kartı veya banka kartı olmayan kişilere de transfer yapabileceğiniz bu uygulama, oldukça kullanışlıdır. Peki, Cepbank nedir? Cepbank nasıl yapılır?