• DOLAR 34,22 %-0.03
  • EURO 37,56 %0.18
  • STERLIN 44,87 %0.18
  • ALTIN 2.874,47 %0.17
  • BİST100 9.114 %-0.20
  • BITCOIN 61.485 %-1.59
  • ETHERIUM 2.392 %-1.52
20°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi'nin, ilçedeki trafik sıkışıklığını azaltmak ve taşımacılık sektörüne destek olmak amacıyla yapımına başladığı TIR Garajı ve Moto Kurye Parkı’ndaki çalışmalar hızla devam ediyor.

1 ay önce GÜNCEL

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinin kurtuluş etkinliklerinde görevli polis memurlarının taşıyan midibüs, sağanak yağışın etkisiyle kayganlaşan yoldan çıkarak şarampole uçtu. Meydana gelen kazada 14 polis memuru ve 1 şoför yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Genç İzmir Konservatuvar Hazırlık Kursu’na katılan öğrenciler Ege Akyürekli ile Bedirhan Tatar istedikleri üniversiteyi kazandı. İki genç, üniversite eğitimlerine DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde devam edecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir taksi şoförü ile Karabağlar ilçesinde kendisini uyaran kişiyi öldüren ve market çalışanını da ağır yaralayan şüpheli yakalandı.

1 ay önce EKONOMİ

Altın hesaplarından Türk Lirası mevduat ve katılma hesaplarına dönüşümün desteklenmesi ve Türk Lirası mevduat ve katılma hesaplarına dönüşümün desteklenmesi hakkında tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Enternasyonal Fuarı, 93. yılında teknoloji temasıyla kapılarını açtı. Ünlü sanatçı Volkan Konak’ın sahne aldığı üçüncü günde, İzmir Marşı’yla coşan İzmirliler, 'Mustafa Kemal’in Askerleriyiz' sloganlarıyla geceye damga vurdu.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Beşiktaş-Net Global Sivasspor karşılaşması siyah-beyazlıların 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Demirci ilçesine bağlı Mahmutlar Mahallesi ziyaretinde seçim sürecinde sözünü verdiği Mahmutlar-Sındırgı yolunda asfalt çalışmasına başlayacaklarını müjdeledi

1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin 4 ilçesinde 2 Eylül Pazartesi günü elektrik kesintisi yapılacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıklandı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin kesileceği o saatler…

1 ay önce GÜNCEL

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) İstanbul Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Ertuğrul Eroğlu, Kadıköy’deki 1 Eylül Dünya Barış Günü eylemi sırasında bir grubun biber gazı sıkılarak gözaltına alındığını belirtti, serbest bırakılmaları çağrısı yaptı.