• DOLAR 34,14 %-0.08
  • EURO 37,12 %-0.12
  • STERLIN 44,50 %-0.12
  • ALTIN 2.955,22 %0.62
  • BİST100 9.002 %0.52
  • BITCOIN 67.348 %-0.65
  • ETHERIUM 2.627 %0.64
19°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, 8 Eylül Pazar günü İzmir'e gelecek. Özdağ'ın programı belli oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Metro'nun resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla metro ve tramvay seferlerinde 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren kış tarifesine geçileceği açıklandı.

1 ay önce GÜNCEL

Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin Aci ailesinin avukatı Erden kritik açıklamalarda bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Urla ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

1 ay önce GÜNCEL

Basın İlan Kurumu Genel Kurulu, internet haber siteleri için asgari ziyaretçi trafik şartlarının yeniden düzenlenmesini öngören değişiklik tekliflerini kabul etti.

1 ay önce DÜNYA

24 Ağustos'ta Fransa'da gözaltına alınan Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, gözaltına alınmasından bu yana ilk kez sessizliğini bozdu.

1 ay önce GÜNCEL

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde erkek arkadaşı tarafından tüfekle vurulan kadın hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sosyal medya hesabı üzerinden 'Yaşayan Körfez Seferberliği' projesi hakkında açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Tunç Soyer, İzmir Körfezi’nin temizliği için 5 yıl boyunca çok emek verildiğini belirterek "Bu çalışmaların yok sayılmasına sessiz kalmak, yüzlerce insanın emeğine haksızlık olur." açıklamasında bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye’nin en kalabalık üçüncü ili, Atatürk’e olan düşkünlüğü ile bilinen Ege’nin incisi İzmir... Elbette ki bu özel şehirde gayet normal karşılanan, İzmirlilerin aşina olduğu bazı durumlar var. İzmir hakkında atılan tweetleri sizin için derledik.

1 ay önce BALIKESİR

Emek, demokrasi, barış mücadelesinin simge isimleri arasında yer alan ve Dikili Belediye Başkanlığı döneminde yerel devrim gerçekleştirerek tarihe geçen Osman Özgüven’in serüvenini anlatan belgeselin 26’ncı gösterimi Gömeç’te yapıldı.