• DOLAR 34,15 %-0.05
  • EURO 37,03 %-0.32
  • STERLIN 44,60 %-0.32
  • ALTIN 2.955,31 %0.63
  • BİST100 9.002 %0.52
  • BITCOIN 67.348 %-0.81
  • ETHERIUM 2.615 %-0.12
17°
1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 7 Eylül Cumartesi günü Muğla'nın 7 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını Çeşme Reges Hotel’de gerçekleştirdi. Belge, yapılan oylama sonucunda yeni başkan olarak seçildi.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "kara para aklama" davasında Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 4 tutuklu sanığın tahliye edilmesine itiraz etti.

1 ay önce YAŞAM

Sevilen şarkıcı Zeynep Bastık, uzun bir aradan sonra "Ben Böyle" isimli yeni teklisini yayınladı. Peki Zeynep Bastık-Ben Böyle şarkı sözleri neler? İşte Zeynep Bastık-Ben Böyle şarkı sözleri...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın anneleri açıklama yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

1869 yılında Osmanlı İmparatorluğu tarafından bulaşıcı hastalıklardan korunmak amacıyla kurulan Urla Karantina Adası, ortalama 155 yıl aradan sonra kapsamlı bir restorasyon çalışması sonucunda 2023 yılı sonunda tamamlanmıştır. İşte detaylarıyla Urla Karantina Adası'nın tarihçesi nedir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 7 Eylül Cumartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce GÜNCEL

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde emekli astsubay, kanser hastası eşini öldürüp, aynı tabancayla intihar etti. Kadının bir gün önce hastaneden eve geldiği, kanser tedavisi gördüğü ve eşi ile arasının çok iyi olduğu öğrenildi.

1 ay önce AYDIN

Didim Belediyesi yapmış olduğu, yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları ile ilçedeki yolları konforlu hale getiriyor.

1 ay önce POLİTİKA

Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Partiden istifa etti. Böylece partinin vekil sayısı 31'e düştü.