• DOLAR 34,29 %0.48
  • EURO 37,21 %0.40
  • STERLIN 44,81 %0.40
  • ALTIN 2.980,46 %0.88
  • BİST100 9.054 %0.57
  • BITCOIN 67.999 %1.49
  • ETHERIUM 2.645 %0.69
18°
1 ay önce SPOR

Uruguaylı futbolcu oyuncu Luis Suarez, Paraguay ile oynadıkları karşılaşmanın ardından milli takım kariyerini sonlandırdı.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fİtch’in Türkiye’nin kredi notunun arttırdığını belirterek, “2024 yılında üç büyük kredi derecelendirme kuruluşundan not artırımı alan tek ülkeyiz" dedi.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Sivas yöresine ait olan Hambal bir çeşit patatesli mantıdır. Standart mantı boyutundan minumum 3 kat büyük olan hambalın eşsiz lezzetini mutlaka denemelisiniz. Dillere destan lezzet: Sivas Hambal tarifi

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de 8 Eylül Pazar günü 12. Uluslararası 9 Eylül Yarı Maratonu düzenlenecek. Maraton nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. ESHOT otobüsleri de bazı duraklarda durmayacak.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Sakine Urhan, üniversite hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

1 ay önce SPOR

Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, hedeflerinin Basketbol Şampiyonlar Ligi olduğunu söyledi.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Selendi ilçesinde üzümde hasat sezonunun sonlarına doğru yaklaşılmasıyla beraber kış sofralarının vazgeçilmezi olan pekmez üretimine de başlandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Düzensiz göçmenleri yasa dışı yollarla deniz yoluyla Yunanistan ve İtalya ülkelerine kaçıran organizatörlere yönelik, İzmir merkezli gerçekleştirilen operasyonda 14 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler tutuklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir adrese gerçekleştirilen operasyonda, 191 şişe kaçak alkol ele geçirilirken olayla ilgili 1 kişiye adli işlem gerçekleştirildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı kırsal Kavacık Mahallesi'nde yetiştirilen ve coğrafi işaretle tescillenen Kavacık üzümünde bağ bozumuna başlayan üreticiler, dolu ve şiddetli sağanak gibi hava olaylarına karşı asmalarını çuvallarla koruma altına aldı.