• DOLAR 34,26 %0.26
  • EURO 37,22 %0.40
  • STERLIN 44,78 %0.40
  • ALTIN 2.991,32 %1.25
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.700 %3
  • ETHERIUM 2.651 %2.04
16°
1 ay önce GÜNCEL

Boeing Starliner uzay aracıyla sekiz günlük göreve çıkan 2 astronot, uzay aracında yaşanan teknik aksaklıklardan dolayı uzayda mahsur kaldı. 5 Haziran'da yolculuğa çıkan Starliner uzay aracı, astronotları uzayda bırakarak dünyaya geri döndü.

1 ay önce SPOR

Uruguaylı futbolcu oyuncu Luis Suarez, Paraguay ile oynadıkları karşılaşmanın ardından milli takım kariyerini sonlandırdı.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Fİtch’in Türkiye’nin kredi notunun arttırdığını belirterek, “2024 yılında üç büyük kredi derecelendirme kuruluşundan not artırımı alan tek ülkeyiz" dedi.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Sivas yöresine ait olan Hambal bir çeşit patatesli mantıdır. Standart mantı boyutundan minumum 3 kat büyük olan hambalın eşsiz lezzetini mutlaka denemelisiniz. Dillere destan lezzet: Sivas Hambal tarifi

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de 8 Eylül Pazar günü 12. Uluslararası 9 Eylül Yarı Maratonu düzenlenecek. Maraton nedeniyle bazı yollar kapalı olacak. ESHOT otobüsleri de bazı duraklarda durmayacak.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Sakine Urhan, üniversite hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

1 ay önce SPOR

Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, hedeflerinin Basketbol Şampiyonlar Ligi olduğunu söyledi.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Selendi ilçesinde üzümde hasat sezonunun sonlarına doğru yaklaşılmasıyla beraber kış sofralarının vazgeçilmezi olan pekmez üretimine de başlandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Düzensiz göçmenleri yasa dışı yollarla deniz yoluyla Yunanistan ve İtalya ülkelerine kaçıran organizatörlere yönelik, İzmir merkezli gerçekleştirilen operasyonda 14 şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler tutuklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir adrese gerçekleştirilen operasyonda, 191 şişe kaçak alkol ele geçirilirken olayla ilgili 1 kişiye adli işlem gerçekleştirildi.