• DOLAR 34,25 %0.38
  • EURO 37,23 %0.43
  • STERLIN 44,76 %0.43
  • ALTIN 2.978,88 %0.83
  • BİST100 8.874 %-1.43
  • BITCOIN 68.149 %1.71
  • ETHERIUM 2.622 %0.48
21°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bulunan bir oto galeride, silah zoru ile gasp ve yağma yapan grup, polis ekipleri tarafından yakalandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

1 ay önce GÜNCEL

TESK Genel Başkanı Palandöken, okulların açılmasına iki gün kala velileri ' kantin harici alışveriş' ve 'korsan servis' konularında uyardı.

1 ay önce GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, üzerinde "2", "3" veya "4" rakamıyla başlayan numaraların bulunduğu yumurtalarla ilgili açıklama yaptı.

1 ay önce GÜNCEL

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki Assos Ören Yeri'ndeki kazı çalışmalarında Erken Bizans Dönemine ait 1500 yıllık iğnelik bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye'nin en eski demiryolu işletmelerinden biri olan Basmane Garı, şehirlerarası ulaşım imkanları sağlamanın dışında, eski Avrupa mimarisinin izlerini de taşıyor. Peki, İzmir Basmane Garı nerede? Basmane Garı'na nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, dün gerçekleşen Tüzük Kurultayı'nın açılış konuşmasında kayyum atamalarına atıfta bulundu ve 2019 yılında kayyum atanan Urla'yı örnek gösterdi

1 ay önce SPOR

Fenerbahçe, Omar Fayed'in kiralık olarak Beerschot kulübüne transfer olduğunu açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 8 Eylül Pazar günü İzmir'in 11 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Geçen yıl eğitim öğretime başlayan Karşıyaka Mustafa Kaya Anadolu Spor Lisesi bünyesinde ortaokul açıldı. Mustafa Kaya Anadolu Spor Lisesi bünyesinde açılan spor ortaokuluna kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, 9-15 Eylül tarihlerinde e-Okul üzerinden başvuru yapabilecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Seferihisar ilçesine bağlı olan köylerden biri de Gödence Köyü. Peki doğa ile başbaşa kalabileceğiniz Gödence Köyü nerededir? Gödence Köyü'ne nasıl gidilir?