• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.347 %2.01
  • ETHERIUM 2.648 %1.09
7°
1 ay önce GÜNCEL

Antalya’nın Kumluca ilçesinde dün başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Yangında 15 hektar ormanlık alan zarar gördü.

1 ay önce SAĞLIK

Uzm. Dr. Cüneyt Altunay, özellikle kışın soğuk ve ayaza maruz kalma sonucu görülen 'Bell paralizisi' hakkında kritik bilgilendirmelerde bulundu.

1 ay önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasına ilişkin açıklamada bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bulunan bir zeytinlik icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi, Kurtuluş'un 102. yılı onuruna düzenlediği Güz Etkinlikleri kapsamında muhteşem bir finale imza attı.

1 ay önce MANİSA

Manisa'da birlikte yaşadığı 5,5 aylık hamile kadını sokak ortasında sopayla darp eden zanlının hakkında 6,5 yıla kadar hapis cezası istendiği öğrenildi.

1 ay önce GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından, "Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

1 ay önce GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, siber tehditlerle mücadelede yerli ve milli teknolojilerin büyük önem taşıdığını belirterek, "Yerli ve milli siber güvenlik hizmetlerini kullanarak ulusal güvenliğimize ve ekonomimize katkı sağlayacağız." dedi

1 ay önce SAĞLIK

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülay Kaplan, sonbahar ayları ile birlikte alerjik hastalıklarda artış görüldüğünü belirterek, tedavisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

1 ay önce BALIKESİR

İlk olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve oldukça uygun fiyatların geçerli olduğu kent lokantalarının ardından şimdi de Ayvalık Belediyesi'nin öncülüğünde “Öğrenci Lokantası” hizmet verecek.