• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.099 %0
  • ETHERIUM 2.630 %0.12
22°
1 ay önce SPOR

İzlanda, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında İzmir'de A Milli Futbol Takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

1 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki sözleşmeli er şehit oldu.

1 ay önce POLİTİKA

Erdoğan’ın teğmenlere yönelik sözlerine ilişkin tepkisini dile getiren CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, "Cumhuriyetimizin ve Atatürk'ün izinde yürüyen cesur askerlerimiz değil, cemaat ve tarikatların orduya ve devlet kadrolarına nasıl ve kimler tarafından yerleştirildiği araştırılmalıdır" dedi

1 ay önce GÜNCEL

Adana'da bir kişiyi silahla öldürdüğü iddia edilen sanıklardan biri duruşmada, "Biz 1.5 milyon liraya adam öldürecek adamlar değiliz" dedi.

1 ay önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da gençler arasında çıkan bıçaklı kavgada, olaya müdahale eden polis memurunun da aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.

1 ay önce POLİTİKA

Altun, Erdoğan'ın 8 yaşındaki kayıp Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili konuyu yakından takip ettiğini söyledi.

1 ay önce SPOR

9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş günü, bu sene milli heyecanla daha da coşkulu kutlanacak. Gürsel Aksel Stadı oynanacak İzlanda maçı, öncesi ve sonrası ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak.

1 ay önce AYDIN

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 9 Eylül Pazartesi günü Aydın’ın üç ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Aydın'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce POLİTİKA

Türkiye, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran'a ağlıyor. Acı haber sonrası bir açıklama da AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.

1 ay önce MANİSA

Gediz Elektrik uyardı! 9 Eylül Pazartesi günü Manisa'nın 7 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Manisa'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...