• DOLAR 34,30 %0.03
  • EURO 37,10 %0.20
  • STERLIN 44,52 %0.20
  • ALTIN 3.012,29 %-0.56
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 68.475 %1.93
  • ETHERIUM 2.530 %2.51
22°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ülkemizin pek çok noktasında tüm yaz sezonu boyunca kıyı işgali haberleri gündemdeki yerini almıştı. Yüksek fiyatlı beachler ve sınırlı sayıda kalan halk plajları sebebiyle vatandaşlar denize girmek için oldukça sıkıntılı süreçlerden geçmek zorunda kalıyordu. Seferihisar Belediyesi ise bu duruma çözüm olacak hizmetleri ile ön plana çıktı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Uluslararası ödüllü piyanist Ezgi Serim ve 7 yaşındaki öğrencisi Elif Ertan, Karaburun Halk Eğitim Merkezi'nde sahne alacak. 14 Eylül'de gerçekleşecek olan etkinlikte iki isim sahneyi paylaşacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bulunan dubleks mesken icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce SPOR

Karşıyaka, Esenler Erokspor’dan 24 yaşındaki hücum oyuncusu Çağatay Yılmaz’ı kiralık olarak kadrosuna katacağı öğrenildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Orman Genel Müdürlüğü, İzmir'de yanan ormanlık alanların tekrar yeşertilmesi için çalışmalara başlandığın bu amaçla 850 bin fidanın toprakla buluşturulacağını bildirdi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Ortaca ilçesinde otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2'si ağır 8 kişi yaralandı.

1 ay önce GÜNCEL

Kadınların korkulu rüyalarından biri olan külotlu çorap kaçmaları en güzel davetleri en özel anları bile mahvedebilme yeteğine sahiptir. Kızlar toplanın size çok güzel bir tüyo vereceğiz: Bundan sonra külotlu çoraplarınız asla kaçmayacak...

1 ay önce AYDIN

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 11 Eylül Çarşamba günü Aydın’ın beş ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Aydın'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 11 Eylül Çarşamba günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce SAĞLIK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, “2019 yılında tüm dünyayı etkisi altına alarak milyonlarca can kaybına neden olan COVID-19, öngörüldüğü üzere kaçınılmaz olarak yeni varyantlarıyla hala küresel halk sağlığı açısından önemli bir tehdit olmaya devam etmektedir. Yeni varyantlarla birlikte yaygın bir şekilde, ekim-kasım aylarında etkisini artarak göreceğiz. " dedi.