• DOLAR 34,29 %0.00
  • EURO 37,10 %0.18
  • STERLIN 44,53 %0.18
  • ALTIN 3.022,95 %-0.21
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 68.945 %1.84
  • ETHERIUM 2.531 %1.64
23°
1 ay önce GÜNCEL

Yunanistan uyruklu bir otomobil sürücüsü, Türk vatandaşı olan motosikletliye çarptıktan sonra son sürat gümrük sahasındaki bariyerlere de çarparak Türkiye’ye geçiş yapmak istedi. Sürücü bıçakla polise saldırmak isterken vurularak durdurulabildi

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır’da vahşice öldürülen Narin Güran’ın 2019 yılında hayatını kaybeden engelli ablası Tülin Güran ile ilgili soruşturma başlatıldı.

1 ay önce GÜNCEL

İkinci Kobani Davası’nın bugün görülen ikinci duruşmasında eski HDP milletvekili Hüda Kaya hakkındaki adli kontrol tedbirlerinin devamına karar verilirken bir sonraki duruşma 5 Kasım’a ertelendi.

1 ay önce GÜNCEL

Turizm sezonunun devam ettiği Muğla’nın Marmaris ilçesinde, sonbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte kısa süreli yağmurlar da başladı. Tatilciler yağmura aldırmadan sahilde oturup denizde yüzerek keyif yaptı

1 ay önce GÜNCEL

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, yapılan 167 denetim sonucunda 96 kaçak ocağın kapatıldığını ve 61 ton kaçak kömür ele geçirildiğini belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen 56 uyuşturucu operasyonunda 100 şüpheliye işlem yapıldı.

1 ay önce GÜNCEL

8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesine ilişkin en kritik delil olarak görülen WhatsApp mesajlarıyla ilgili beklenen yanıt geldi. Meta, Türkiye'nin silinen mesaj talepleri hakkında son kararını açıkladı

1 ay önce ÇEVRE

İzmir Körfezi'nde kirlilik sebebiyle binlerce ölü balık kıyıya vurmaya devam ediyor. Tüm uyarılara rağmen bazı vatandaşların ise kıyıya vuran balıkları elleriyle topladığı görüntüler dikkat çekti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi ile Tüm-Bel Sen İzmir 2 Nolu Şube arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre Sosyal Denge Tazminatı 21 bin TL olurken, kadın çalışanlar için HPV aşısı da dahil birçok kazanım elde edildi

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat’ın AKP'li Bilal Kırkpınar hakkındaki vurgun iddialarını ihbar kabul ederek incelemeye alan Kemalpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, Bilal Kırıkpınar, babası Hatip Kırkpınar ve 7 kişi hakkında hazırladığı iddianameyi Kemalpaşa 1. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.