• DOLAR 34,29 %-0.01
  • EURO 37,16 %0.12
  • STERLIN 44,64 %0.12
  • ALTIN 3.020,89 %-0.10
  • BİST100 8.946 %0.42
  • BITCOIN 69.998 %2.71
  • ETHERIUM 2.561 %1.52
12°
1 ay önce GÜNCEL

Narin Güran cinayetinde aralarında aile bireylerinin de bulunduğu 23 şüpheli adliyeye sevk edildi.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek, bütçe kullanımı adına bir model ortaya koymak için tüm belediye başkanlarının yer alacağı yatırım toplantıları düzenleyeceklerini söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Diyarbakır’da acımasızca katledilen Narin için Efes Selçuk Belediye Binası önünde basın açıklaması düzenlendi. Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in yaptığı basın açıklaması esnasında belediye binası üzerinden Narin yazan pankart açıldı.

1 ay önce SAĞLIK

Kalp krizine karşı bilglendirmelerde bulunan Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Cemal Sağ, sanal anjiyo ile kalp damarlarının görüntülerinin kısa sürede alınarak sonuçların hızla değerlendirildiğini aktardı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in en gözde ilçelerinden biri olan Çeşme'de festival zamanı. Çeşme Festivali 2024, 13 Eylül'de başlayacak 16 Eylül'de son bulacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Atatürk Lisesi, Milli Mücadele’nin sembolü olarak direnişin ilk adımlarının atıldığı noktalardan biridir. Köklü geçmişi ile lise, vatanseverliğin ve bağımsızlık mücadelesinin mirasını taşımaya devam ediyor.

1 ay önce EKONOMİ

Prof. Dr. Babuşcu, Bakanlığın yeni bir taslak düzenleme hazırlığında olduğunu ve bu düzenlemenin 7 bin TL ve üzeri ödemelerde banka veya kredi kartı kullanımını zorunlu kılacağını duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, belediye ve İzmir Özel Türk Koleji'nin ortak yapacağı can dostlar için yeni yaşam merkezinin Türkiye'de parmakla gösterilen bir proje olacağını söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 11 Eylül Çarşamba günü için Buca'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, bugün Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Afyonkarahisar çevrelerinde kuvvetli, İzmir ve Manisa çevrelerinde yerel çok kuvvetli yağış bekleniyor.