Semra İğtaç- Hollywood’a "Temel İçgüdü" ve "Casino" gibi kült filmlerle damga vuran ünlü aktris Sharon Stone, Altın Küre’nin bu yıl ilk kez vereceği ‘Global İkon Ödülü’nü almak üzere Türkiye’ye geldi. ABD'li yıldız, iki gün boyunca İstanbul’u gezdikten sonra Bodrum'a geçti.

Özel jetle Bodrum'a iniş yapan Stone, çiçeklerle karşılandı ve yaklaşık 15 valizle Bodrum'a geldi. Bir otele yerleşen ünlü yıldız, Instagram hesabından bir video yayınladı ve gözündeki morluk hakkında endişeleri giderdi.

Moraran gözüyle ilgili hayranlarına açıklama yapmak için kamera karşısına geçen Stone, “Merhaba. Gözümdeki morluk konusunda endişelendiğinizi biliyorum, bu yüzden size anlatmak istedim. O kadar çok otelde, o kadar çok ülkede bulundum ki, gece ortasında tuvalete gitmek için kalktım ve nerede olduğumu bilmediğim için yüzümü mermer zemine çarptım. Hayır, kimse bana bir şey yapmadı ve evet, iyiyim. Harika bir zaman geçiriyorum ve gittiğim her yerde çok güzel karşılanıyorum ve gerçekten harika bir zaman geçiriyorum ve daha da iyiye gidiyor, ama bu gerçekten dikkat çekici bir morluk. O mermer zemine ne yaptığımı görmelisiniz. Benimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben de sizinle ilgileniyorum. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Sharon Stone’un Bodrum’daki tatilinin tadını çıkardığı ve hayranlarının ilgisine kayıtsız kalmadığı görüldü.

Muhabir: Semra İğtaç