KOAH tedavisi gören Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba, 69 yaşında Amerika’nın Miami kentinde hayatını kaybetti. Cenazesi 'şüpheli ölüm' kategorisine girdiği için otopsiye gönderilmiş ve Türkiye'ye getirilemememişti. Ahu Tuğba'nın otopsi raporu sonuçlandı. 

Ahu Tuğba'nın ölüm sebebi ne?

TGRT.com sistesinde yer alan habere göre, Tuğba'nın otopsi raporu tamamlandı. Raporda; 'şüpheli ölüm'e yer olmadığı ortaya çıktı. Ahu Tuğba'nın cenazesinin ne zaman Türkiye'ye gönderileceği ise merak konusu oldu. Miami'deki adli top merkezinin müdürünün tatilde olması sebebiyle Ahu Tuğba'nın cenazesinin Türkiye'ye getirilme süreci uzayacak. 
Çıkan otopsi raporunun Adli tıp merkezinin müdürünün imzası olmadan resmiyet kazanmadığı için Türkiye Miami Başkonsolosluğu, cenazenin nakli için gerekli işlemleri yapamadı. Otopsi raporu imzalandıktan sonra Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirilecek. 

Ahu Tuğba’nın cenazesi ne zaman Türkiye’ye getirilecek

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba 69 yaşında hayatını kaybetti. Cenaze töreni belli olan Ahu Tuğba'nın Miami'de bulunan cenazesi Türkiye'ye getirilecek. 30 bin dolar cenaze masraflarını ise ünlü iş adamı Celal Kalyoncu üstlenecek.

Kaynak: tgrthaber.com