Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformu PınarOnline, geleneğini bozmuyor ve bu yaz da Çeşme’de tüketicilerine hizmet veriyor. PınarOnline, Çeşme’nin yoğun geçen hafta sonlarında tüketicilerinin hayatlarını kolaylaştırmak ve sevilen Pınar ürünlerini ve çok daha fazlasını tüketicilerine ulaştırmak için yaz sezonu boyunca her Cuma ve Cumartesi ücretsiz ürün teslimatı gerçekleştiriyor.

Pınar Kasap’tan lokum gibi etler

Pınar Kasap’ın çok çeşitli taze gurme etleri yazın özellikle mangal keyfine düşkün Çeşmelileri sevindirecek. Pınar Et güvencesiyle taze, yumuşacık etler PınarOnline’ın soğuk teslimatıyla tüketicilerin kapısında olacak. Dana antrikottan, New York Steak’e lokum bonfileden kuşbaşına kadar taptaze etler, hindi et çeşitleri, Frankfurter, Cabanossi, Bratwurst gibi özel gurme sosisler, füme etler ve bacon ürünleri tüketicileriyle buluşturacak.

Yaza özel lezzet dolu Pınar Box'lar

Kahvaltıların vazgeçilmezi eşsiz Pınar lezzetleri, yaz sofralarının eşlikçisi soğuk serinleten içecekler, mangal keyfine özel paketler, pikniklerin olmazsa olmazı pratik lezzetler, veganların vazgeçemeyeceği tatlar, sağlıklı beslenmeye özen gösterenler için fit ürünler... PınarOnline plaj keyfine özel pratik sandviç paketleri, kilosuna dikkat edenlere fit kahvaltı setleri, mangalcılara özel paketler gibi yaz döneminin farklı ihtiyaçlarına yönelik özelleştirilmiş Pınar Boxları uygun fiyatlarıyla, üstelik ücretsiz teslimatla tüketicilerine sunuyor.

PınarOnline, Pınar’ın et, süt, su, içecek ve dondurulmuş ürün gruplarının yanı sıra özel olarak üretilen Pınar Kasap ve Pınar Box ile Pınar Select kategorisinde tamamlayıcı markaların da bulunduğu 560’tan fazla ürünü tüketicilerine ulaştırıyor. 

Kaynak: BÜLTEN