Urla’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. Yılı Haluk Levent konseriyle taçlandı. Konserde sahneye çıkarak konuşan Urla Belediye Başkanı Selçuk balkan Haluk Levent’ten övgüyle bahsederken Haluk Levent ise konuşmasında siyasete girmediği için Başkan Balkan’a teşekkür etti.

Urla’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yılı kutlamaları. sabah gerçekleştirilen etkinliklerin ardından akşam saatlerinde Haluk Levent’in konseriyle devam etti.

Ev sahibi Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, sahneye çıkarak kısa bir konuşma yaptı ve sanatçı Haluk Levent’e çiçek takdim etti. 

''Hepimizin sevgisini kazandı”

Haluk Levent’in yardımsever yanından övgüyle söz eden Selçuk Balkan,  ''Haluk hocamız bizim için sadece bir sanatçı değil, biz onun sadece müziklerine değil, sosyal hayatta yer aldığı projelerle toplumun her kesiminde insanların kazandığı sevgisiyle, bütün felaketlerde gece gündüz demeden toplumumuza yardıma koşmasıyla tanıyor ve seviyoruz biz onu. Hepimizin sevgisini kazandı'' dedi.

İzmir’in milli mücadeledeki önemine de vurgu yapan Balkan, ''Biz, Cumhuriyet'in kuruluşunun, kurtuluşun ilk kurşunun atıldığı, Milli Mücadele'nin başlayıp bittiği bugün kurtuluşumuzu kutlamak için toplandık. İnşallah nice şenliklerde buluşmak dileğiyle'' ifadelerini kullandı.

Levent'ten başkana teşekkür

Balkan’a konuşmasını siyasete girmediği için teşekkür eden Haluk Levent, ''Bazen belediye başkanları çıkar ‘bunu yaptık, şunu yaptık’ derdi. Sağ olsun hiçbir siyasi ya da yaptığı işten bahsetmeden konserimizden bahseden başkanımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Kaynak: ANKA