3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, bu sezon taraftarlarıyla buluştuğu ilk maçta Beykoz İshaklıspor’u 3-0 yenerek namağlup liderliği ele geçirdi. Grupta 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak toplamda 14 puana ulaşan Muğlaspor, üst üste ikinci galibiyetini de elde etti. Muğla ekibi, lider Uşakspor’un İnegöl SK karşısında aldığı mağlubiyetle birlikte liderlik koltuğuna oturdu.

Liderlik el değiştirdi

2. Grup’ta haftaya lider başlayan Uşakspor, evinde İnegöl Kafkas ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıda her iki takım da gol atamazken, Uşakspor 48. dakikada Semih’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Maçın 78. dakikasında İnegöl Kafkas, Yağız’ın golüyle durumu eşitledi: 1-1. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve her iki takım da 1'er puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Uşakspor, 1 puan aldığı haftada liderliği kaybetmiş oldu. 

Denk güçlerin mücadelesi

Çıktıkları altışar maçtan 4’er galibiyet alan Ege temsilcilerinden Muğlaspor 14, Uşakspor ise 13 puanı bulunuyor. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden 2 güçlü İzmir temsilcisinin mücadelesinin sezonun son haftalarına kadar sürmesi bekleniyor. İki takımın karşı karşıya geleceği ilk maç ise kasım ayı ortasında oynanacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ