Tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünü üstlendiği ve kült bir yapım hâline gelen “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi” dizisinin üçüncü sezonundan ilk fragman yayımlandı.
Max Türkiye'nin (eski adıyla BluTV) sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Amirimden yeni fragman var! Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi, yeni sezonuyla yakında sadece Max’te” ifadeleri kullanıldı.
Yeni sezon çekimlerinin Ankara’nın Etimesgut ilçesinde 8 Şubat 2025’te başladığı biliniyor. Dizinin önceki sezonlarında olduğu gibi bu sezonda da hikâyenin büyük bölümü Ankara’da geçiyor.
Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği projede, dikkat çeken bir gelişmeye de imza atıldı. Dünya dizi tarihinde ilk kez bir belediye başkanı, mesai saatleri dışında ve izin günlerinde profesyonel oyuncu olarak diziye dâhil oldu.
Fragmanla birlikte dizinin hayranları arasında heyecan artarken, yeni sezonun tam yayın tarihine dair ise henüz resmî bir açıklama yapılmadı.
Max platformunda yayımlanacak olan dizinin yakın zamanda izleyiciyle buluşması bekleniyor.