Bayraklı Belediyesi'nde haklarını alamayan işçiler günlerdir eylem yapıyordu. Açıklama yapan işçiler, eyleme ara verme kararı aldıklarını duyurdu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bayraklı Belediyesi Tüm Yerel Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ, şu ifadeleri kullandı: "Günlerdir burada hep birlikte emeğimizin karşılığı almak için hak mücadelesi içerisindeyiz.

Gelinen noktada görüldü ki üyelerimizin bu haklı eylemi  siyasi çıkarcılar  tarafından her türden siyasetin propaganda aracı haline dönüştürülmeye çalışılıyor. İşinin peşinde olan ve emeğinin karşılığını almak isteyen üyelerimiz üzerinden siyasi kazanç elde edilmeye çalışılıyor; alın terimiz saygın siyaset için değil ne olursa olsun biz kazanalım anlayışındaki siyasete malzeme yapılmaya çalışılıyor.

Tüm Yerel Sen tüm bu oyunları görecek ve kavrayacak bir tarihsel birikime sahiptir; alın terimizi hiçbir siyasetin harcı yapmayacak kadar da tecrübe sahibidir.

Üzerimizden oynanmaya çalışılan siyaset oyunlarını gördük ve haklı talebimizden geri adım atmadan iş bırakma  eylemine ara verdik. Ancak bu kararımız haklı talebimizi dile getirmekten vazgeçtiğimiz anlamına da gelmez. Talebimiz karşılanıncaya kadar değişik biçimlerde haklı talebimizi dile getireceğiz. Son olarak buradan Bayraklı Belediye Başkanı irfan ÖNAL a sesleniyorum..İktidara kanıp Tasarruf tedbirlerini öne sürüyorsanız hata yapıyorsunuz..Bu hatadan ivedi olarak dönün..Unutmayın..İtibarda tasarruf olur fakat  emekçinin hakkında tasarruf olmaz…Onurlu yaşam hakça paylaşım için her zaman emekçilerimizin haklı mücadelelerinin yanında olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Haber Merkezi