Yiğit Sütcü- Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan müsabakaya Diogo, Üzeyir, Ajeti, Ali, Cenk, Musah, Gökdeniz, Ege, Fredy, Dimitrov ve Puşcaş 11’i ile başlarken, iki takımda da birer kırmızı kart gördü. Yeşil beyazlılarda, 60. dakikada Fredy doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kalırken, 75. dakikada ise Başakşehir'den Pelkas aynı şekilde doğrudan kırmızı kart gördü ve takımını eksik bıraktı. Başakşehir, son dakikada Duarte’nin golü ile 1-0 öne geçti ve maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı.

5 maç 1 galibiyet

Bodrumspor, Trendyol Süper Lig’de oynadığı 5 maçta yalnızca 1 galibiyet alabildi. Yeşil beyazlılar, Konyaspor maçında aldığı 3 puan ile ligde 16. sırada yer alıyor. Bodrumspor taraftarları, sosyal medya hesaplarından kötü gidişin sorumlusunu arıyor. Taraftarlar, takımın olduğu gibi teknik direktör İsmet Taşdemir’in de ilk defa süper ligde oynamasından dolayı kötü gidişin yaşandığını iddia ediyor. Muğla temsilcisi, 6. hafta maçında 20 Eylül Cuma günü Hatayspor'a konuk olacak.

Fatih Terim söylentisi

Alınan seri mağlubiyeti en azından teknik direktör İsmet Taşdemir'in bu lige hafif geldiğine dair haberler çıkmıştı. İç sahada oynanan Konyaspor maçını tribünde takip etmesi üzerine Fatih Terim'in Bodrumspor'da yönetici pozisyonunda görev alacağı dedikodularına sebep oldu. Terim'in Bodrumspor'da futboldan sorumlu yönetici pozisyonuna geçeceği söylentileri, özellikle sosyal medyada yoğun şekilde tartışılmıştı. Bu durumun da teknik ekip üzerinde psikolojik baskı yarattığı iddia edildi.

Bodrumspor’da rant iddiaları 

Önceki gün, Bodrum Hasan Reşat Öncü Caddesi’ndeki Asi Tayfa dernek binasında meydana gelen olayda H.A.E. ve E.K. isimli iki kişinin fiziki saldırısına uğrayan Bodrumspor Tribün Asi Tayfa Lideri Doğan Yıldırım’ı  H.A.E. yanında getirdiği silahla ayağından vurdu.Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan Doğan Yıldırım’a gerekli müdahale edilirken şüpheliler H.A.E. ve E.K. emniyet birimlerince yakalanarak göz altına alındılar. Bu konu tarihinde ilk defa süper ligde mücadele eden yeşil beyazlılarda rant iddialarının tartışılmasına neden oldu.

Stadı taraftarlar temizledi

Bodrum'da birçok taraftar bir araya gelerek ilçe stadyumunu temizledi. 1931 Bodrumspor Taraftarlar Derneği, sosyal medya üzerinden "Evimizi Birlikte Temizleyelim" çağrısı yaptı. Derneğin bu çağrısına taraftarlar büyük bir ilgi gösterdi ve etkinlikte yer aldılar. Maçtan önceki gün bir araya gelen yeşil beyazlı taraftarlar, Bodrum İlçe Stadı’nda temizlik çalışması yaptı.

Muhabir: Yiğit Sütcü