Yiğit SÜTCÜ- Göztepe taraftar grupları, kritik Eyüpspor maçı öncesi bilet konusunda yaşanan sıkıntıların çözümü için harekete geçti. Maçın oynanacağı stadın fiziki yapısı nedeniyle deplasman taraftarına 930 bilet ayrılmıştı. Bu kısıtlı biletlerin satışa çıktığı anda tükenmesinin ardından, sarı kırmızılı taraftarlar Eyüpspor yönetiminden ek kontenjan talebinde bulundu.

Ortak bildiri yayınladılar

Göztepe taraftar grupları, sosyal medya üzerinden ortak bir bildiri yayınlayarak Eyüpspor yönetimine çağrıda bulundu. Taraftar grupları yaptıkları çağrıda  ”Bu hafta deplasmanda karşılaşacağımız Eyüpspor maçı için bize ayrılan 930 kişilik kontenjanı Şanlı Göztepe taraftarı kısa sürede tüketmiştir. Bu sebeple geçmişte önemli dostluklar çerçevesinde adım attığımız Eyüpspor Yönetimi’nden ek kontenjan talep ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

Kritik deplasman

Trendyol Süper Lig’de ilk 6 sırayı hedefleyen Göztepe, Eyüpspor karşısında kritik bir mücadeleye çıkacak. Aynı sıraları hedefleyen iki takımın mücadelesi, özellikle sarı kırmızılılar için büyük önem taşıyor. Önümüzdeki hafta İzmir’de, ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor’u ağırlayacak İzmir temsilcisi, bu iki haftada puan kaybetmeyerek ligde üst sıralara yükselmek istiyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ