Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 13 Mayıs Pazartesi günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Hayatınızda yenilik yapmanız gerekiyor. Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz. Bu durumlarda büyük hatalar yapmanız söz konusu. Sezgilerinizde güçlenme var. Birçok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz. Size son derece uygun görünse bile duygularınız bir insan hakkında olumsuz şeyler söylüyorlarsa o insandan uzak durun. Beklemediğiniz bir teklif alabilir ve büyük bir heyecan duyabilirsiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgilinizle birkaç gün görüşmeniz zor olabilir. Bu özlemin ilişkiniz için de yararlı olabileceğini unutmayın. Bugün uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözümlenecek. Bu yüzden de kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayın! Talih oyunlarında bugünlerde şansınız yok. O nedenle paranızı gereksiz şeyler için çarçur etmemelisiniz. Son günlerde iştahınız çok kabarık, diyet yapıyorsanız zorlanmanız mümkün.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sizi daha canlı ve neşeli görmek isteyen biri var, ancak aksine ona karşı soğuk ve kırgınsınız. İçinizdekileri ona dökmeye çalışın ama sevginizi belli ederek. Telefonunuzu bekliyor. İş yerinde alınganlığınız yüzünden hemen hemen her şeye itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz. Daha önceki dönemlerde meydana gelmiş olan ve o sıralarda farkına bile varmadığınız bazı şeyleri de sorun haline getirebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber olmak sinirlerinizi sakinleştirebilir.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Duygusal ilişkinizde hareketsizliğin suçunu hemen eşinize yöneltmeyin, aşırı istekli ve heyecanlı olabilirsiniz ancak o bu durumu kavramakta güçlük çekebilir. Anlayış ve özveri şart gibi gözüküyor. Sosyal ilişkileriniz sizin için son derece zaman zaman kendinizle ilgili problemleri, zaman zaman da duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağını gösteriyor. Yolculuğa çıkmak ve bütün sıkıcı işlerden uzaklaşmak istiyorsunuz, az kaldı. Yatırım yapmak istiyorsanız biraz daha beklemeyi tercih edin.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Son günlerde fazla alıngansınız. Bazen sevilmediğinizi düşünüyor, önemsiz şeyleri büyütüyorsunuz. Aranızdaki buzlar erimeye başladı. Onu daha yakından tanımaya çalışın. İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olun. Haberler, tam olarak doğrulanana kadar söylenenlere inanmayın. Ailevi problemler ve maddi sıkıntılar, gelecekle ilgili planlarınızı olumsuz etkiliyor. Yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Son zamanlarda gece uyanıp bir daha uyuyamıyorsunuz. Dikkatli olun!

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Bugün pişman olabileceğiniz bazı kararlar alabilirsiniz. Bilinçaltı olarak insanlar hakkında olumsuz düşünmeye ve onlara yönelik içten pazarlıklı planlar yapmaya meyillisiniz. Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz. Eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz. Sorunlar karşısında anlayışlı davranabilir, pratik çözümler bulabilirsiniz.Bugün alacağınız bir davete katılmak sizi rahatlatacak ve eğlendirecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Aşk hayatınızda biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız. İş yerinde bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak. Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler. Onlarla diyalogunuzu ve ilişkinizi koparmamalısınız. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek,ütçenizi biraz sarsıyor.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Günlük işlerinizde hiç akla gelmeyen aksaklıkların olması sizi gergin bir yapıya sokacağı gibi yaratıcılığınızı köreltebilir. Ama siz güçlü bir iradenin hakim olduğu bir kişilik taşıyorsunuz. Hemen ikna gücünüzü kullanın. Yapmanız gereken ayrıntılara bir göz atmak olacaktır. Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden fark etmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar. Uzun zamandır görmediğiniz ve neredeyse unuttuğunuz bir dostunuzdan haber var. Yeni yatırımlar için uygun bir zaman değil.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Duygusal gerilim içine girebilir ve olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Fakat sakin ve sabırlı davranmayı başaracak, sevdiğinize karşı sıcak ve ilgili davranacaksınız. Uyanık olmalı, hareket ve düşüncelerinizde mantıklı olmaya özen göstermelisiniz. Elbette, pek farkında olmadığınız alışkanlıklar ve geçmiş koşullara bağımlı kalmanız nedeniyle olumsuzluklar baş gösterecektir. Günlük işlerinizde bahsedilen konularda dikkatli olmalısınız. Bu durum düzelecek ve size imkanlar yaratacak.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Özel hayatınızda eşinizden sürekli bir şeyler istiyor ve onu kısır bir döngü içinde yaşatıyorsunuz. Dikkat edin, onu yormayın ve şaşırtmayın. İsteklerini dinleyin yani ona nefes aldırın. Böylece gergin ortamların oluşmasını önleyeceksiniz ve daha sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız. İş yerinde problemleri zamanında algılayın ve kararları yerinde vermeye çalışın. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Mide ağrılarınızın nedeni aşırı stres.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgilinizle ilişkinizde biraz gerilim yaşayabilirsiniz. Sesinizi çıkarmadan gelişmeleri beklemek sizin yararınıza olacak. Günlük ilişkilerinizde tahriklere çok çabuk kapılmanız olası. Ayrıca size karşı olumsuz hisler besleyen birisinin açık saldırılara geçmesini de bekleyebilirsiniz. Düşüncelerinizi bu konulara ve kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınız yoğunlaşacak. Son günlerde perhizinizi ihmal etmeye başladınız.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Özel yaşamınızı kurcalayıp sizi yıpratmaya çalışanlar olabilir. Eğer siz bir erkekseniz, bir kadına karşı duyduğunuz ilgi ve yakınlığın tutku haline gelerek sizi zorlaması mümkün. Onun size karşı takınacağı sıkılmış, isteksiz ya da ilgisiz tutumlar, abartılı ve dengesiz davranışlarınıza sebep olabilir. Bütün bunlar sizi daha fazla bunalıma sokabilir. Israrlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin. Parasal konularda bugün dikkatsiz davranmanız mümkün. Büyük bir gayretle verdiğiniz kiloları almaya başladınız.

Editör: Esra Seyirden