Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Bugün hiç hesapta olmayan masraflarla, aksiliklerle ve tartışmalarla karşılaşmanız mümkün. Serinkanlı ve ileri görüşlü davranmayı bileceğinizden bu kritik günü kolay aşacaksınız. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem. ?u sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün. Paranızın hesabını bildiğinizi sanıyorsunuz ama farkında olmadığınız pek çok harcamanız sizi sıkıntıya sokabilir. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilir misiniz? Dikkatli olun ve dinlenmeye özen gösterin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili boğa burçları bir telefon mu bekliyorsunuz? Yıldızlardan size olumlu haber var. Sevdiğiniz kişiden olumlu bir telefon geliyor. Ummadığınız güzel sözleri duyacak ve aşkınızı bu sözler daha da pekiştirecek. Ara ara ufak hediyelerle onun gönlünü almayı unutmamalısınız. Unutmayın hayat sadece işten ibaret değildir. Kısa kısa iki yer değişikliği ve yapacağınız mesleki görüşmeler, ilerisi için size taze ümitler verecek. Merakla beklediğiniz bir haber geliyor, çok sevineceksiniz. Paranızı nasıl kullanacağınızı çok iyi biliyorsunuz, fakat bugünlerde risk almaktan kaçının. Sağlık konularını abartıyorsunuz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili ikizler. Sevgiliniz var mı? Eğer bu sorunun cevabı evet ise, onunla uyum içinde olacak ve birlikte mutluluğa gideceksiniz. Sevdiğiniz yoksa bir davette biriyle tanışma imkanı olabilir. Bu anlamlı bir ilişki olacak. İş yerinde duyduğunuz dedikodular bir kulağınızdan girip ötekinden çıksın, zaten yapacak başka bir şey de yok! Sizi iyi tanıyamamış olanlar da er geç hakikatleri göreceklerdir. Size olan güvenleri artacak. Paranızın hesabını bilmeniz para sıkıntınızı hafifletmiyor. Bugün ödeme sorunu yaşamanız mümkün. Sağlık sorunlarınız önemsiz, yakında hepsi geçecek.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Aşkta güven mi, yoksa heyecan mı ikilemi içindesiniz? Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Göreceksiniz ki ruhunuz rahatlayacak. Mesleğinizde dikkatli olmanız gereken bir gün! Başka birisi de sizin tasarladıklarınız üzerinde duruyor ve size rakip olmaya çabalıyor. Parasal anlamda tutumlu olmanız gerekirken, yaptığınız harcamalar, sizi daha sonra sıkıntıya sokabilir. Sağlık konusunda boşuna endişeleriniz var. Ufak tefek sorunları çok fazlasıyla abartıyor ve kendinizi olumsuz yönde dolduruyorsunuz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aşk duygularınızın coşacağı bir gün mü düşlüyorsunuz? İşte tam aradığınız duyguları yaşayacağınız bir gün olacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Bir yerden bir para, ya da maddi ve manevi destek bekliyorsanız bugün pek üzerine düşmeyin. Olacak işi çıkmaza sokabilirsiniz. Sabırla beklemesini bilin. Parasal konulara yönelik, kazançlı çıkacağınız yeni atılımlarda bulunmanız mümkün. Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir. Dinlenmeye vakit ayırın.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Bugün her şerde bir hayır vardır, diyeceğiniz bir gün olacak.Bir insanla, büyük bir ihtimalle yollarınız ayrılıyor; hiç üzülmeyin, böylesi daha iyi, daha hayırınıza! Artık kimseye de layık olduğunuzdan fazla değer vermeyin. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor. Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Ancak sonuçları önümüzdeki günlerde belli olacak. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı sürdürürken katı ve olumsuz davranışlardan kaçının. Spora vakit ayırmamanız size kilo aldırıyor.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Üzerinizde yıldızların tesiri bugün çok olumlu. Hatalı, hayatınıza ters yön verecek kararlardan dönmeyi bileceksiniz. Duygusal ilişkinizde gelecekle ilgili sorumluluklar sizi heyecanlandırıyor. Sevgilinize karşı daha anlayışlı olarak, olayları sakinlikle karşılayın. Duygularınızı tartmak için zamana ihtiyacınız var. Parasal konularda beklentileriniz artarken imkanlar beklediğiniz gibi gelişmeyebilir. Tatıl tüketiminiz had safhada, bunu azaltmanız faydanıza olacak.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Kendinize rakip gördüğünüz kimsenin dış görünüşüne, patırtısına ve gösterişine hiç aldırış etmeyin, siz bir kere iyi bir girişim yapmışsınız, sizi sarsamazlar. Sistematik düşünerek maddi sıkıntılarınızın üstesinden zorlanmadan gelmeniz mümkün. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmekten kaçının.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Özel hayatınızda değmeyecek insanları gözünüzde fazla büyütüyor, onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz. Doğru insanı bulmak için bekleyeceksiniz. Acele etmeyin, sabırlı olun. Karşılığını alacaksınız. Düşündüğünüz projeleri hayata geçirmek için ortaklarınıza danışmalı, onların fikrini almalısınız. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Zayıf düşen bünyeniz hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Bugününüzü, ihmal ettiğiniz bir kişiye, ya da aile içindeki sizi sevenlere ayırmalısınız, onlardan bir kopma aşk hayatınızı, huzurunuzu altüst edebilir. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bunlarla yetinmek size göre değil! Yapıp yapmamakta tereddüt ettiğiniz bir yatırım konusunda, karar vermeniz için yapılan baskılar canınızı sıkmaya başladı. Yeterince uykunuzu almamanız yüzünden sinirlerinizin ne kadar gerildiğini siz bile fark etmiyorsunuz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Bu haftanın en rahat, en huzurlu, saadet dolu günündesiniz. Bir insana kavuşmanız, ya da bir kırgınlığı sona erdirmeniz hayatınıza renk ve ümit katacak. Mesleki açıdan iyi günlerin başındasınız. Yeter ki ne istediğinizi bilin ve çalışın. Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden yok. Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. Üzerinizde baskı hissetmenize neden olacak olaylardan uzaklaşmazsanız sağlığınız bozulabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Bu haftanın en rahat, en huzurlu, saadet dolu günündesiniz. Bir insana kavuşmanız, ya da bir kırgınlığı sona erdirmeniz hayatınıza renk ve ümit katacak. Mesleki açıdan iyi günlerin başındasınız. Yeter ki ne istediğinizi bilin ve çalışın. Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden yok. Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. Üzerinizde baskı hissetmenize neden olacak olaylardan uzaklaşmazsanız sağlığınız bozulabilir.

Editör: Esra Seyirden