Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevdiğinizle son derece romantik saatler geçirebilirsiniz. Hazırlayacağınız sürprizler ve alacağınız hediyeler onu oldukça mutlu edecek. Sevginizi vereceksiniz ve karşılığını da istemediğiniz kadar çok alacaksınız. Mesleğinizi ilgilendiren konularda son derece kararlı olmalı ve iyimserliğinizi asla yitirmemelisiniz. Gelip geçici durumlar yüzünden canınızı sıkmayın. Önünüze çıkabilecek problemler nedeniyle hemen kendinizi bırakmayın ve biraz mücadeleci olun. Acılı ve yağlı yemekleri azaltın.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgilinizle ipleri koparmaktan son anda vazgeçmeniz çok iyi bir adım. Çünkü aranıza soğukluk girmesi, yine sizi üzüyor. Hayatınızda birileri yoksa iki aşk arasında kalacak olmak sizi zorlayabilir. İş yerinde her zamankinin aksine biraz asi davranıp, kurallarınızdan ödün verin. İleriye yönelik yapmak istedikleriniz netleşecek ve kendinizi daha da güvende hissedeceksiniz. Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler söz konusu.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatınızda herhangi beklenmedik bir gelişme gözükmüyor. Her şey eskiden olduğu gibi devam edecek. Bu arada düşünceleriniz daha da belirginleşmeye başlayacak ve dürtüleriniz sizi aşkta daha baskın taraf olmaya yönlendirecek. Sosyal konular, yaratıcılık ve romantizm parlarken kendinize olan güveniniz de yüksek. İş hayatında atacağınız adımlarla olası problemlerinize çözümler bulabilirsiniz. Para harcayarak insanları etkileme yoluna gitmekten kaçının. Hamurlu yiyecekleri azaltmanız gerekiyor.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Seviyor ya da seviliyorsanız bunu sevdiğinizle paylaşın. Ona küçükte olsa hediyeler alarak sevginizi somut hale getirebilirsiniz. Yapmak istediğiniz ama yapamadığınız şeylere sevdiğinizi de ortak ederseniz birbirinize daha da çok yakınlaşmış olursunuz. İş hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Sosyal konumunuz sizin için daha da bir önemli hale gelecek ve sosyal statünüzü tekrardan gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Para durumuzdaki eksilmeye ayak uydurmanız gerekiyor. Eklem ağrılarınızın nedeni yorgunluk.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Seviyor ya da seviliyorsanız bunu sevdiğinizle paylaşın. Ona küçükte olsa hediyeler alarak sevginizi somut hale getirebilirsiniz. Yapmak istediğiniz ama yapamadığınız şeylere sevdiğinizi de ortak ederseniz birbirinize daha da çok yakınlaşmış olursunuz. İş hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Sosyal konumunuz sizin için daha da bir önemli hale gelecek ve sosyal statünüzü tekrardan gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Para durumuzdaki eksilmeye ayak uydurmanız gerekiyor. Eklem ağrılarınızın nedeni yorgunluk.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Yeni çevrelerle tanışmak ve alışılmış kalıpların dışına çıkmak için kaçırılmaz bir gün. Maceraya yatkın olmanız size yeni heyecanlar getirebilir. Canlanın ve enerjinizi içinizde tutmayın, sevginizden bahsedin, kazançlı çıkacaksınız. Geçmiş dönemlerde yapmış olduğunuz harcamaların geri ödemeleriyle meşgul olabilir ve biraz sıkıntı da duyabilirsiniz. Harcamalarınıza biraz daha özen göstermeniz gerekiyor. Sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

şk hayatınızda son derece mutlu anlar var. En ufak şeylerden dahi etkilenebilir ve her zaman olduğundan daha hassas davranabilirsiniz. Artık kalbinizin sesini dinlemenin tadını çıkarın. Kişisel iletişim konularında son derece çekici bir kişilik sergileyeceksiniz. Aktif ve pozitif olmanız, çevrenizdeki insanların sayısını giderek artırıyor. Bir yakınınıza mali destek vermek için, tasarrufunuzu eritmek zorunda kalsanız da, onun büyük sevgisini kazanacaksınız. Sağlık açısından güçlüsünüz, moraliniz de yüksek.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

İnsanlarla olan ilişkileriniz sizi zorlayabilir ve aşk hayatınızda anlaşılamamak da sizi biraz gerebilir. Mantıklı ve ölçülü hareket etmelisiniz ve denge insanı olmak durumundasınız. Ailenizi iş hayatınız yüzünden oldukça ihmal ediyorsunuz. Kafa karışıklığını gidermeniz, biraz olsun dinlenebilmek için onlarla ilgilenmek sizi duygusal anlamda rahatlatacak. Desteklerini almanız, onları yanınızda görmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak ve kendinize duyduğunuz güveni artıracak.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Kendinizin ve yapabileceklerinizin farkına varmaya başladınız. Kendi başınıza olmanın ve özgürce hareket edebilmenin tadına varın. Aşk hayatınızda biraz daha olumlu düşünmeye başlamanız gerekiyor. Kendinize daha çok dikkat etmeye başlayıp, hayatın nereye doğru aktığını düşüneceksiniz. Olaylara yön verebildiğinizi fark ettiğinizden aşk hayatınızın da sizin elinizde olduğunu biliyorsunuz. Sevdiğinizin daha bir üzerine düşecek ve daha mutlu bir yaşama geçeceksiniz. Mali açıdan rahatlama var.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Hayatınıza dair olan olayları düşünüp, uygun çözümler bulmaya çalışacaksınız. Yavaş yavaş duygularınız durulmaya başlayacak ve içinizden kopup gelen sevgi seline teslim olacaksınız. Sevgiye mutlaka her zaman ihtiyacınız var, sevdiğinizi söylüyorsunuz ve sevildiğinizi duymak istiyorsunuz. İlişkinizi ufak tefek sorunları büyütmezseniz daha da sağlam duruma getirebilirsiniz. İş çevresindeki huzursuzluklar tatlıya bağlanacak. Moraliniz düzelmeye başlıyor. Birikimleriniz gittikçe eriyor. Dikkat!

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşk hayatınız canlanmaya başladı ve daha da renklenecek. Aşkta hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız sabırlı olmayı öğrenmelisiniz. Biraz da onun isteklerini göz önünde tutarsanız ilişkiniz daha mutlu olacak. Yeni insanlarla tanışıp, onlarla ortak ilgi alanlarınızı bulup arkadaş olacaksınız. Tamamen bağımsız olma istekleri içinizi bir ateş gibi sarabilir ama yine de siz vefalı olun ve sevdiklerinizle birlikte hareket edin. Para konularındaki ihmalkarlığınız başınıza iş açabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşkta aradığınız mutluluğu bulmak o kadar da kolay olmasa gerek. Biraz da onu düşünmelisiniz ve bazen susup içinizde yolculuk yapmalısınız. Bu sayede istekleriniz belirginleşecek. Aslında siz ulaşamadığınız zor olan şeyleri seviyorsunuz. Arada bir istekleriniz olmayınca hemen öfkelenmeyin. Ailenin uzak fertleri bir araya gelecek. Paralı günler görünüyor. Tasarrufa yöneleceksiniz. Sağlık konularında bazı yüklü harcamalar söz konusu olabilir.

Editör: Esra Seyirden