Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

İsteksiz oluşunuz güne düşük bir motivasyonla başlamanıza neden olacak. Maalesef içinizdeki bıkkınlığı ve sıkıntıyı yansıtabileceğiniz hiç bir hedef yok. Aslında hissettikleriniz için geçerli bir nedeniniz de yok. Aşk konusunda bu kadar ketum olmak zorunda değilsiniz. İlişkiniz hemen hemen her şeyi partnerinizle paylaşabileceğiniz aşamaya geldi. Oysa o size karşı son derece açık. Aile içindeki miras konusu sizin lehinize sonuçlanacak. Bu aralar sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Biraz içe kapalı ve kendinize dönük bir gündesiniz. Günlük rutin gereksinimleri bile yerine getirmeniz iyi bir performans olarak nitelendirilebilir. Kendinizi zorlamayın. Sevdiğiniz insanın yoğun temposundan dolayı birlikte olamama ihtimaliniz var. Sakın bir de sitem ederek, onu daha fazla üzmeyin. Para ilişkilerinde çıkarlarınızı biraz daha ön planda tutmayı bilmelisiniz. Günlük kafein miktarını düşürürseniz uykusuzluk probleminiz kendiliğinden çözülecek.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevdiğiniz insanla arkadaş olabilmenin ne kadar büyük bir şans olduğunu görmek sizi çok mutlu edecek. Sevdiğiniz insanın hayatınızdaki yerini arkadaşlıktan öteye taşıyarak en yakın dostunuz olmasına gayret edin. Hayata dair beklentilerinizi, ideallerinizi ve amaçlarınızı gözden geçirebilir, tekrardan belirleyebilirsiniz. Gerçekçi düşünmeye çok yatkın bir dönemde olduğunuz için, bu gerçekçilik, hedeflere ulaşmakta sizin lehinize olacak. Para konularında da yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Gayet pozitif bir ruh haliyle güne başlayacaksınız. İçinizden taşan neşeyi sakın kontrol altına almaya çalışmayın. Tam tersine etrafınızdaki insanlarla paylaşmaya, onlara da bu duyguyu aşılamaya dikkat edin. Birlikte olduğunuz kişinin sizin için ilk önce bir dost olmasını istiyorsunuz. O da bunun farkında. İş yaşamındaki, kariyerinizdeki beklentilerinize ulaşabilmek için yeni bazı planlara ihtiyacınız var. Bu planları gerçekleştirebileceğiniz biriyle karşılaşmanız an meselesi.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Özellikle bugün birlikte olduğunuz kişiyle oturup, gereksiz konuları sakın tartışmayın. Sizi eleştiriyor olması tamamen sizin iyiliğiniz için. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun. Kendinize güvenmelisiniz. Maddiyatla ilgili "hata" olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve düzeltme yoluna gidebileceğiniz bir gün. Bu alanda arkadaşlarınızın da yardımlarını isteyebilirsiniz. Sağlığınız için endişeleriniz çok yersiz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Son derece pozitif ve enerjik bir gün sizi bekliyor. Hem zihinsel hem de bedensel gücünüz doruklarda. Bunu pozitif şekilde kullanmak ise, tamamen sizin elinizde. Ona olan duygularınızı artık dile getirmeniz gerekli. Korkmayın bağımsızlığınız elinizden gitmeyecek. O da en az sizin kadar özgürlük tutkunu. Çalışma hayatında çok güzel ve yeni fikirler üretebileceğiniz ve birlikte çalıştığınız insanlarla paylaşabileceğiniz bir gün. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bu gün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var. Sırt ağrılarınıza dikkat! Biraz yüzmek ya da egzersiz, adalelerinizin güçlenmesine yardımcı olacaktır.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Çok çalışmaya ve detaylarla uğraşmaya hazır olun. Günün ilk saatlerinde enerjinizi tüketmemek ve işten soğumamak için de kendinizi kontrol etmeli ve rahatlatıcı yöntemler bulmalısınız. Birlikte olduğunuz kişinin de işleri çok yoğun. Dolayısıyla bir araya gelmeniz pek olanaklı gibi değil. Hiç değilse telefonla arayın onu. İşte yaşayacağınız bir problem diğer programlarınızı aksatabilir. Talih oyunlarında şans sizden yana. Endişeleriniz yüzünden bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Oldukça enerjik, eğlenceli ve hareketli bir gün. Çocuklarınız varsa, onlara zaman ayırıp, birlikte olmanın keyfini çıkarın. Yaratıcılığınız o kadar yüksek ki, olmadık şeyler üretebilirsiniz. Akşam saatlerinde katılacağınız eğlence ortamında tam size göre birisiyle tanışabilirsiniz. O da en az sizin kadar değişikliğe ihtiyaç duyan, bağlanmayı sevmeyen bir yapıda. Baharın tadını çıkarmak için hafta sonu planı yapabilirsiniz. Bu arada uzun zamandır ihmal ettiğiniz cilt bakımını yaptırın.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Renkli ve heyecanlı bir gün sizi bekliyor. Yeni insanlar tanıyabilir, farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Yeni aşklara çok yatkın olduğunuz bir dönemde bulunuyorsunuz. Olmaması için aslında hiç bir neden yok. Problemlere çözüm üretebilme kapasiteniz bugün çok yüksek. Aksaklıkları kolaylıkla çözümlemeniz, üstlerinizin de dikkatini çekecek. Para ilişkileriniz dengeye oturmuş gibi. Kısa bir süre sonra istikrar söz konusu. Sağlığınız konusundaki endişeleriniz yersiz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Önceki günlerde yaşadığınız gerginliği unutarak, kendinizi yoğun günlük iş temposuna hazırlayın. Yakın çevrenizdeki insanların pozitif yaklaşımları da olumlu bir ruh haline geçmeniz de katkı yaratacak. Partnerinizle birlikte sinemaya gitmek yada televizyonda film seyretmek size iyi gelebilir. Geleceğinizi planlamak adına ilk adımı ondan beklemeyin. Sizin fikirlerinizi duymak onu cesaretlendirecek. Maddi konularla ilgili olarak alacağınız haber son derece rahatlatıcı nitelikte.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Yoğun ve oldukça hareketli bir gün. Duygularınızı ve düşüncelerinizi yakın çevrenizdeki insanlara aktarma, onlarla paylaşabilme fırsatı bulacaksınız. Bu sizi rahatlatacak. Sevdiğiniz insanla birlikte olmak size zaman zaman sıkıcı geliyor. Aslında bunun arkasında aşırı bağlanma korkusu var. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Sağlığınız yerinde ama, oturuşunuz yüzünden sırtınızda ağrılar oluştu. En azından iskemlenize bir yastık koyun.

Kaynak: HABER MERKEZİ