Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 27 Mayıs Pazartesi günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Flörtünüz ya da eşiniz tarafında uymak istediğiniz güzel sözleri arka arkaya duyacağınız bir gün olacak. Düşünceli ve sevgi dolu yaklaşımınız, mutluluğunuzu daha da artıracak. İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Hayata bakış açınız değişiyor. İyi değerlendirin. Maddi durumunuz düzeldi, istediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz. Kiloları vermenin zamanı geldi.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Duygusal hayatınız hakkında vermeden önce hislerinize kulak verin. İlişkilerde risk almak konusunda cesaretli olmalısınız. Aşk ve para arayışlarınızda insaflı davranmanız gereken bir gün. Arzu ettiklerinizin peşinden koşmaktan, onlarla ilgili hayaller kurmaktan vazgeçip, elde ettiklerinizle mutlu olun. Beklediğiniz bir haberin gecikmesi sinirlerinizi gerecek. Maddi bakımdan rahatlamak için bir süre daha beklemeniz gerekli. Spor aktivitelerine katılmak gerginliğinizi alabilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler burçları, özellikle bugün ve bir hafta boyunca iş hayatınızda yaşadığınız stresi sevgilinize yansıtmamaya dikkat edin. Duygusal ve zihinsel geriliminizi kontrol altında tutmanız yararınıza olacak. Günübirlik ilişkileriniz konusunda dikkatli davranmalısınız. Hayatınızın aşkını bu sayede bulma ihtimaliniz hiç yok. Bugün karşınızdaki kişileri kırabilir siz de kırılabilirsiniz. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. İş hayatınızda başarılı olmanız için ekip çalışmasına katılmanız gerekiyor. Maddi sıkıntılarınızdan, alacaklarınızı tahsil ederek kurtulmaya çalışın.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili yengeç burçları, değişime açık olun. Duygularınızı kontrol edin. Beklemediğiniz değişiklikler ve gelişmeler aşk hayatınızı altüst edecek. Yıldırım aşkıyla başlayan ilişkiniz yine aynı şekilde son bulabilir. İş hayatında vereceğiniz bir karar için dikkatli adım atmalısınız. Üretken bir dönemde bulunuyorsunuz. Fikirlerinizi karşı tarafla paylaşabilir, onların tepkilerini merak edebilirsiniz. Aldığınız yanıtlar sizi mutlu edecek. Başkaları ile ilişkilerinizde daha uyumlu olun. Unuttuğunuz bir para yardımınıza koşacak. Perhizi ihmal etmek size kilo aldırıyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili aslanlar değişikliğe hazır olur. Özellikle aş hayatında beklemediğiniz durumlar planlarınızı değiştirmenize yol açabilir. Bu değişiklik sizi duygusal anlamda olumsuz etkileyecek. Olaylara kötümser olarak değil de iyimser bakmanız lazım. O şekilde başarı sağlayacaksınız. Kafanızı meşgul eden konuları çözmek için yavaş davranırsanız, zarar görebilirsiniz. Harcama konusundaki savurganlığınız sizi zor duruma düşürebilir. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz, lüzumsuz kuruntulardan kurtulmalısınız.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgilinize karşı farklı bir bakış açısında yaklaşmanız gereken bir gün. Empati yapmalı ve duyarlı olmalısınız. Kıskançlık krizlerinin tek sebebi sizin ilgisizliğiniz. Duygusal açıdan hissettiğiniz çelişkileri çözmek için çaba sarf etmeye çalışın. Beklediğiniz iş fırsatlarıyla karşılaşmanız mümkün. ?ansınızı iyi kullanın. Günlük işler sizi yoruyor ve isteksiz olmanıza yol açıyor. Küçük fırsatları değerlendirip, gezmeye, eğlenmeye vakit ayırmanız rahatlamanızı sağlayacak. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili teraziler, bugün öfke patlaması yaşayabilirsiniz ve partnerinizi hiç istemediğiniz halde incitebilirsiniz. Özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntılar, aklınızdaki birçok planı hayata geçirmeyi ertelemekten kaynaklanıyor. Bugün karşınıza çıkabilecek zorluklarla mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirecek. Düşüncelerinizi bir noktaya yönlendirebilirseniz başarıyı yakalayacaksınız. Ailenizdeki sorunlara karşı daha hassas olmanız gereken bir gün. Maddi açıdan fazla savurgan olmayın. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz, yemekleri yavaş yavaş azaltın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili akrepler kıskançlık konusunda kendinizi frenleyin. Çünkü hayatınızın her alanında  kıskanç tavırlarınız hoş karşılanmıyor. İş ve aşk ilişkilerini son günlerde karıştırmaya başladınız. Kafanızdaki soru işaretlerini bir an önce partnerinizle konuşmanızda fayda var. Duygularınız düşüncelerinizi etkiliyor. Enerjinizin düşük olmasının nedeni tembellik hissetmeniz. Maddi açıdan büyük bir sıkıntınız var fakat bu durumdan ailenizin desteğiyle kurtulacaksınız. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinize karşı fazla alınganlık yapmanız gereksiz endişelere kapılmanıza yol açıyor. Mizah yeteneğinizle olayları keyifli bir hale getirebilirsiniz. Zorlandığınızı düşündüğünüz konularda arkadaşlarınızdan yardım isteyin. Düşüncelerinizi hızlı ve etkin bir şekilde ifade etmeniz anlaşılmanızı kolaylaştıracak. İş hayatınızda ne istediğinizden emin olmalı ve ona göre karar vermelisiniz. Bugün alacağınız bazı kararlar olumlu olacak. Maddi açıdan parlak bir dönem değil, harcamalarınızda dikkatli olmanızda yarar var.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Her zaman sezgilerinize güvendiniz, fakat bugün sizi yanıltabilirler. O yüzden ani kararlardan kaçının. İlişkilerinizde beklemediğiniz yakınlaşmalar olabilir. Sabırlı olursanız atacağınız adımlar kalıcı olacak.Davranışlarınızı kontrol altında tutmakta zorlanıyorsunuz ve bu da sizi kırıcı yapıyor. Nerede durulması gerektiğini öğrenmeniz gerek. Kendinizi enerjik, heyecanlı ve güçlü hissedeceğiniz bir gün. ?ans oyunlarından birini deneyin. Önemsiz bir sağlık sorununuzu boş yere kurcalıyor ve uzatıyorsunuz.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Aşk hayatınızdaki problemlerin çoğu olayları bağımsız değerlendirmediğinizden kaynaklanıyor. Bazı olaylar ve sözler kırılmanıza yol açabilir. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermekten uzak durun. Davranışlarınızda kontrollü olmaya özen göstermelisiniz. İş hayatındaki stres sağlığınızı da etkiliyor. Dostlarınızla bulunacağınız keyifli bir ortam, uzun süredir içinde bulunduğunuz depresyondan çıkmanızı sağlayacak. Kişisel problemlerinizi yeniden gözden geçirip rahatlayacaksınız.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Bugün o kadar duygusal olacaksınız ki, bu partnerinizin gözünden kaçmayacak. İlişkinizin daha samimi ve içten olmasını istiyorsanız, karşınızdaki kişiyi yanıltmadan samimi olarak dinlemeniz ve cevap vermeniz gerekiyor. Yakın çevrenizden duyacağınız bazı sözler sizi üzse de aslını araştırmadan karar vermeyin. Gelecek için yatırım yapmaya başlamalısınız. Dinlenmeye çok ihtiyacınız var. Fiziksel yorgunluk kadar, ruhsal gerginlikler de sizin kendinizi bu kadar halsiz hissetmenize neden oluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ