Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili koçlar, aşk hayatınızda istekleriniz ve duygularınız arasındaki uçurumun yarattığı çelişkiyi kaldırarak, içinizdeki kuruntulara son vermelisiniz. Aksi takdirde sevgilinizden bir kopuş süreci yaşamanız mümkün. Kariyerinizde geleceğe yönelik önemli bir adım attınız. Eski işyerinden ayrılmak yeni bir yere girmek de bunların arasında yer alabilir. Bu adımınız ile kapıların ardına kadar açıldığını göreceksiniz. Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, kalbiniz iş ve aşk için atacak. Sevdiğiniz kişiye karşı düşüncelerinizi kolay anlatacaksınız ve kendinizi kolay ifade edeceksiniz. İş yaşamınızı ilgilendiren bir konuda haksızlığa uğradığınızı düşünmeniz olası. Yeni kararlar almaya çalışın. Maddi alanda biraz daha atak davranmanız, yarar sağlayabilir. Artık kararlarınızı ertelemeden hayata geçirmelisiniz. Siz de kendinizi şımartın ve paranızı dilediğiniz gibi harcayın. Sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, hayatınızla ilgili gelişmelere yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Evlilik veya ayrılıklar gibi, önemli durumlarla karşılaşmanız sizi şaşırtmayacak. Mesleğinizde, önünüze çıkan fırsatların değerini çok iyi bildiğinizi ve olanaklardan yararlanmak için elinizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunuzu göstermelisiniz. Kimseden yardım beklemeyin, değerlendirmelerinizi kendiniz yapın. Bir satış işinden sevindirici haber var. Sağlığınızla ilgili kaygılarınız yerinde olabilir.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, sevgilinizin üstüne çok fazla düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden ve alakadan bunalıyor. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeniz ilişkinizi bazı yönlerden çıkmaza sokabilir. İş yerinizde özgür olmayı ve yaratıcılığınıza izin verilmesini isteyebilirsiniz. İstekleriniz gerçekleşmediğinde de çabuk öfkelenmeyin! Ödemeyi unuttuğunuz küçük bir fatura canınızı sıkabilir. Fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız sağlık ve kilo problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili aslanlar, aşk yaşamınızda çok hoş gelişmeler sizi bekliyor. Aşk ilişkinizin iyi olmasına rağmen yakın çevrenize karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz. Sezgileriniz çok iyi işliyor ve bugün içinizden gelen sese kulak verin. Kendinize olan güveniniz, meslek yaşamınızı olumlu etkiliyor. Bu tutarlılığınız devam ettiği sürece ideallerinizden uzaklaşmayın. Harcamalarınızda daha temkinli davranırsanız, para biriktirmek için uygun fırsatlar çıkacak. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, bugün sinirlerinize hakim olamayabilirsiniz. O özellikle partnerinizle bugün hiçbir tartışmaya girmemeye özen gösterin. İş hayatınızda sevindirici gelişmeler söz konusu. Kendinizi enerjik ve dinamik hissedeceğiniz bir dönem. Özgüveninizin artması hayatınızın her alanına yansıyor. İş toplantısında tanışacağınız biri sayesinde maddi kazancınızda beklemediğiniz artış olacak. Yeterince uykunuzu almamanız yüzünden sinirleriniz oldukça gergin olabilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, aşk konusunda ikilemler arasında kalmak sizi yoruyor. Her şeyi zamana bırakmanızda fayda var. Bugün işler başınızdan aşacak, ama şikayetçi olmayacaksınız. Yıldızların olumlu etkisi size güç, şans ve beceri verecek. İstediğiniz sonuçlara ulaşmak için konsantre olmanız yeterli. Aile ilişkilerinde, para konularını içeren bazı tartışmalar söz konusu. Tarafsız kalmanız yararınıza olacak. Sağlığınızla hiç ilgilenmemek, şu günlerde başlıca kusurunuz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, aşkta duygularınızdan çok mantığınızı ön plana çıkarmanız sizi yoruyor. Sizi beğenen kimseye karşı bu kadar katı ve mesafeli davranmayın. Bugün işinizle ilgili fırsatları iyi değerlendirmede, imkanlardan en iyi istifadede üzerinize kimse yok! Sırlarınızı, yapacaklarınızı gizli tutmanız başarınıza yardımcı olacak! Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, ilişkisi olmayan ya da yeni sonlandırmış olan yaylar. Biten ilişkinizin etkisinden kurtulamadığınız için, çok güzel olduğu halde yaşadığınız beraberliğin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Kendinize ve ona bir şans verin. Mesleki konulara ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gün. İşinizde azimlisiniz fakat emeğinizin karşılığını alamamakla karşı karşıyasınız. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan uzak durun. İşinizin yoğunluğu sağlığınızı da etkileyebilir. Ruhen ve bedenen rahatlamak için kendinize fırsat yaratın.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, size yakınlaşmak isteyen biri var ama araya koyduğunuz mesafe onu engelliyor! İlk adımı siz atın, gerisini o yapacaktır. Yeni şeyler öğrenmeye verdiğiniz önem, gerek iş yaşamınızda gerekse, özel yaşantınızda kendinizi her an yenilemenize olanak tanıyor. Ama bu düşüncelerinizi diğer insanlara empoze etmekten vazgeçin. Yaşadığınız maddi sıkıntılar canınızı sıkmasın, yakın gelecekte rahatlayacaksınız. Rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, sevgilinize neşe ve tutkuyla yaklaşın, kaybetmezsiniz! İşinizde yakın vadede büyük değişimler yok. Yine de büyük değişim olamaz diye küçük iş imkanlarını da geri çevirmeyin. Karşınıza böyle birkaç imkan çıkacak, değerlendirin. Rakiplerinizi etkisiz hale getireceğiniz bu olumlu devreyi değerlendirin. Birtakım borçlarınız biraz belinizi büküyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar hırçın tavrınız, sevgilinizi sizden uzaklaştırdı! Aradaki soğukluğun sebebi siz değilsiniz ama karşınızdaki ilk adımı sizden bekliyor. İşinizle ilgili yeni teklifler gelebilir. Artık ince eleyip sık dokuyacak durumdasınız, kendinize güvenin. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ancak bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

Editör: Esra Seyirden