Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor. 9 Haziran Pazar günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sizi anlayan, sorunlarınızı rahatlıkla dile getirebildiğiniz sevgilinizin olması ne kadar iyi. Ne yazık ki siz bunu şimdiye kadar önemsemediniz. O, sizin iyi günde de, kötü günde de dostunuz, sırdaşınız, partneriniz olmaya çalışıyor. Önümüzdeki günlerde bir görüşmeniz var. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu beyninizde taşımadan geçireceğiniz birkaç gün, size direnç kazandırabilir. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgilinizin mesleği gereği size arada bir yalnızlıklar yaşatması, ilişkinizin neredeyse temel problemi gibi. Bu ayrılıklar ilerde daha da sıklaşabilir. Bir iş toplantısında tanışacağınız kişilere daha dikkatli bakmaya çalışmalısınız. Bu kişiler kariyeriniz açısından önem taşıyabilir. Belki de tesadüfler değil, kader sizi karşı karşıya getirecektir. Bazı harcamalar konusunda kendinizi kontrol etmekte güçlük çektiğiniz bugünlerde bir yakınınız sizden borç para isteyebilir. Desteğinizi esirgemeyin.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatınızdaki duygusal karmaşayı bir an önce sona erdirmeye çalışın. Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz. İşinizle ilgili düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın, kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret edin. Yeni projeler üzerinde çalışırken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sürpriz bir aşk kapınızda. Yeni tanışacağınız bir kişi sizi çok etkileyecek ve duygularınızda değişiklik meydana getirecek. Eğer hayatınızda biri varsa ilişkinizde duygularınızı ve kendinizi rahat ifade ederek sorunlarınızı çözümleme yoluna gitmelisiniz. Bugün iş yaptığınız kişiler aracılığıyla elinize para geçebilir ve rahatlayabilirsiniz. Ancak akıllı yatırımlar yapmaya ve gereksiz harcamalardan kaçınmaya çalışın. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı biraz yoluna sokacak.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Öğleden önce sevgilinizle yaşayacağınız ufak bir tartışma nedeniyle canınız sıkılabilir. Olayı büyütmekten ve sert tepkiler vermekten kaçınabilirseniz, sorun kısa sürede çözümlenecek. İlişkinizde düşüncelerinizi daha ılımlı biçimde ortaya koymaya çalışın. İş yaşamının zorluklarından kurtulmaya başladınız. Hareketlenmeye başlayan iş ortamı ile birlikte başarılı günlerin kapısı aralanacak. Bir dostunuz kefil olmanız istenecek. Arkadaşınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Kalbiniz boşsa, karşınıza çıkacak kimse sizi çok etkileyecek. Onu bir süre sonra tekrar göreceksiniz ve bu ikinci görüşünüz ciddi ve uzun vadede bir ilişki kurma arzunuzu güçlendirecek. Rekabet duygunuzu dengelemelisiniz. Hırslı davranmak tedbiri elden bırakmanıza neden olabilir. Güvendiğiniz tecrübeli birinin desteğini alabilirsiniz. Birtakım kişilerle girdiğiniz para ortaklıkları size kazanç getirmek üzere. Bu konularda şansınıza duyduğunuz güven sizi asla yanıltmıyor.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgilinizin bazı problemleriyle ilgili olarak konuşabilir ve onun gizli kalmış bir sırrını öğrenebilirsiniz. Meraklanmayın, çok büyütecek ve endişe edilecek bir şey yok. İş yerinde yaşanan olaylar karşısında gereksiz tepkiler göstermeyin. Duygularınızı denetim altına almalı, kararlı davranmalısınız. Böylece, durumdan sıkıntı duysanız bile sorunların ve aksaklıkların üstesinden gelebilirsiniz. Bir miktar para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir. Yemeklerinize dikkat ederseniz daha rahat uyuyabilir ve dinlenebilirsiniz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Özel hayatınızda yaşadığınız gerginlikler, sizi bu kadar üzmemeli. Hemen tüm çiftlerin sizinki gibi sorunları olduğunu göz ardı ediyorsunuz. Mesleğinizde kendinizi kanıtlama hevesi içinde olabileceğiniz bir gün. Hayatınızda yeni bir dönem başlarken, maddi alanda radikal kararlar almalı ve tereddütsüz bir şekilde uygulamaya çalışın. Böylece, geleceğinizi korkusuz, rahat ve olumlu şekilde karşılayabilirsiniz. Bir zamanlar kenara ayırdığınız küçük bir para, bugünlerde imdadınıza yetişecek.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Yalnız aşk hususunda üçüncü şahısların getireceği karışıklıklar ve şaşkınlıklara karşı temkinli olmanız gerekiyor. Kendinizi kontrol edememek, bazı riskleri beraberinde getirebilir. İş yerinizde üstünüzle bir toplantı yapabilirsiniz. Eğer ani tepkiler vermezseniz sizin için kazançlı olabilir. Kendinizi güvencede hissedeceğiniz sürpriz haberler alabilirsiniz. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir. Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Kalbiniz boşsa karşınıza biri çıkacak. Onunla ilgilenebilirsiniz. Bu ilişkinin mutlu bir sona gitme ihtimalini görmeye çalışırsanız, hayatınızın insanı karşınızda duruyor olabilir. Kariyerinizle ilgili önemli bir karar almak zorunda kalabilir ve kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Fakat bu sıkıntınız fazla uzun sürmeyecek. Tüm sıkıntılarınızı ortadan kaldıracak güzel gelişmeler çok yakında. Bir yatırım konusunda sizi ikna etmeye çalışanlar var. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Özel hayatınızda zaman zaman kendinizi kontrol edemiyor ve gereğinden fazla sinirli davranıyorsunuz. Kendinizi kontrol etmeye çalışmanız, sevgilinizle olan ilişkiniz açısından çok yararlı olacak. Yaptığınız işten memnun değilsiniz. Daha geniş ve yapıcı bir iş çevresi düşlüyor ama harekete geçmek için yerinizden bile kıpırdamıyorsunuz. Hata yapmamak için aceleci davranmaktan kaçının. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Özel hayatınızda anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz. Bu belki küçük bir sebepten kaynaklanabilir. Bu sıralar ikili ilişkilerde gerginliğe açıksınız. Sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Bugün yapacağınız bir iş görüşmesi, güvenli başlangıçların ilk adımı olabilir. Açık ve iyi niyetli olduğunuzun hissedilmesi, karşınızdaki kişilerin daha anlaşılır tavırlar içine girmesini sağlayacak. Birtakım borçlarınız biraz belinizi büküyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var.

Kaynak: HABER MERKEZİ