• DOLAR 34,25 %0.30
  • EURO 37,62 %-0.41
  • STERLIN 44,95 %-0.41
  • ALTIN 2.918,25 %0.08
  • BİST100 9.045 %1.65
  • BITCOIN 60.737 %0.88
  • ETHERIUM 2.359 %1.41
30°

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İZMİR HABERLERİ

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, tüm İzmirlileri maçı dev ekrandan birlikte izleyerek millî heyecana ortak olmak için Buca’ya davet etti.

İZMİR HABERLERİ

Selçuk Efes Kent Belleği, Selçuk tarihine meraklıların buluşma noktası olarak büyük ilgi görüyor. Bölgedeki yaşamın ve tarihi olayların izlerini sergileyen...

İZMİR HABERLERİ

Gaziemir Belediyesi, Pozitif Ergen Gelişimi (PERGEL) Eğitim Programı ile 20 çocuğa ulaştı. Program, çocukların sosyo-duygusal gelişimlerini desteklemek amacıyla yürütülüyor.

AYDIN

İzmir Selçuk’ta başlayıp Kuşadası’na sıçrayan yangından Haybulans ekipleri tarafından kurtarılan 11 köpeğin tedavileri sürüyor.

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü Haşere Mücadele Birimi Güzelbahçe’de rutin çalışmalarının haricinde yoğun talep üzerine İlçe...

İZMİR HABERLERİ

İzmir’de havalimanına nasıl gidilir? Adnan Menderes Havalimanı’na hangi otobüs gider? İşte cevabı…

İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

İZMİR HABERLERİ

İzmir'de, son afet çalışması kapsamında 30 ilçede 903 bine yakın bina stoku olduğu tespit edilirken, binalarda korkutan bilgiler ortaya çıktı.

İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, İzTV’ye konuk oldu. Aslanoğlu Büyükşehir'e ilişkin eylemlerden seçim sonuçlarına kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 5 Temmuz Cuma günü için Seferihisar'da da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Seferihisar'da elektrikler ne zaman gelecek?

İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 5 Temmuz Cuma günü için Buca'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yol yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. İZBETON ekipleri, Kemalpaşa ve Menderes’te ana caddeleri ve bulvarları yeniliyor.