• DOLAR 34,03 %0.03
  • EURO 37,53 %0.01
  • STERLIN 44,49 %0.01
  • ALTIN 2.755,50 %0.09
  • BİST100 9.577 %-0.49
  • BITCOIN 56.876 %0.11
  • ETHERIUM 2.336 %-0.38
32°

Izmir Haberleri

izmir haberleri ve güncel izmir gelişmeleri, izmir ile ilgili tüm video, izmir fotoğrafları ve izmir haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi ESHOT, üç otobüs hattında geçici güzergâh değişikliğine gidildiğini açıkladı.

İzmir'de tüm belediyeler, ilçelerinin kimliklerini yansıtan logolar kullanıyor. Bu logoların her biri o ilçeye dair derin fikirler ve semboller barındırıyor....

İzmir'in Bornova ilçesinde, bir eğlence mekanında tanıştığı kadını kıraathaneye götürüp zorla alıkoyan, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de...

Karşıyaka Belediyesi, Hasan Türker ve Karşıyaka’nın Efsaneleri futbol sahalarını yeni sezona hazırladı.

Lütfi Kol Tire Sanat Orkestrası, sahne performansıyla Tirelilere müzik şöleni yaşattı.

ÖSYM tarafından düzenlenen 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS) ön lisans oturumu başladı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde ağabey-kardeş ile omuz atma tartışması yüzünden kavga eden 19 yaşındaki genç, bıçaklanarak öldürüldü.

Menderes Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yangın bölgesinde yoğun bakım çalışmaları başlattığı Sancaklı Ağaçlandırma Sahası’ndan yüzleri gülümseten haber geldi.

Bu yıl 93. kez düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) gelenekselleşen Çim Konserlerinde sevilen sanatçı Teoman sahne aldı.

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

İzmir'in en büyük ve kalabalık ilçelerinden biri de Bayraklı. Peki Bayraklı'nın adı nereden geliyor?