• DOLAR 33,09 %0.30
  • EURO 36,12 %0.33
  • ALTIN 2.595,79 %1.01
  • BİST100 11.126 %0.55
  • BITCOIN 63.720 %1.63
  • ETHERIUM 3.407 %2.44
37°

Kaza Haberleri

kaza haberleri ve güncel kaza gelişmeleri, kaza ile ilgili tüm video, kaza fotoğrafları ve kaza haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


DENİZLİ

Denizli'de tali yoldan ana caddeye çıkan araçların çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

MUĞLA

Muğla’da otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan yaya vatandaşa çarptı. Çarpışma sonucunda arabanın çarptığı şahıs hayatını kaybetti.

DENİZLİ

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

AYDIN

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde otomobil ile motosiklet çarpıştı. Yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde otomobilin takla atarak şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

MUĞLA

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde yaşanan feci kaza, araç kamerası tarafından an be an kaydedildi.

MUĞLA

Muğla'nın Ula ilçesinde, iddiaya göre, freni boşalan bir tur otobüsü çevrede bulunan iş yeri ve eve çarparak durabildi. Can pazarının...

GÜNCEL

Beykoz'da eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı otomobiliyle seyir halindeyken bir motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan 16 yaşındaki çocuk hayatını...

İZMİR HABERLERİ

İzmir Alsancak'ta elektrik akımına kapılan bir kişiyi kurtarmaya giden arkadaşı da olay yerinde hayatını kaybetti. İki kişinin son anlarını gösteren...

DÜNYA

Rusya'nın Moskova bölgesinde Sukhoi Superjet 100 tipi yolcu uçağının test uçuşu sırasında düşmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

GÜNCEL

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde içinde yolcuların bulunduğu İETT otobüsü, park halindeki un yüklü tıra arkadan çarptı.