• DOLAR 33,06 %0.17
  • EURO 36,08 %0.19
  • ALTIN 2.620,67 %1.98
  • BİST100 11.139 %0.67
  • BITCOIN 64.888 %2.8
  • ETHERIUM 3.470 %1.7
34°

Magazin Haberleri

magazin haberleri ve güncel magazin gelişmeleri, magazin ile ilgili tüm video, magazin fotoğrafları ve magazin haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


MAGAZİN

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Kıvılcım' karakterini canlandıran oyuncu Evrim Alasya konuk olduğu bir programda "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım" dedi.

MAGAZİN

Türkiye'nin sevilen sanatçısı Tarkan, yeni albümüyle ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandırdı.

MAGAZİN

Serenay Sarıkaya, konser veren sevgilisi Mert Demir'in kulisten video paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımına "Benim kralım" notunu düştü.

MAGAZİN

Ünlü modacı ve DJ Kemal Doğulu, sosyal medyadan eski menajerini tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıktı.

MAGAZİN

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiasıyla, 13 yıl 6 aya kadar hapsi talep edilen oyuncu Ozan Güven’in yargılanmasına devam...

MAGAZİN

Show TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Bahar’ın başrol oyuncusu Demet Evgar, Elle Style Awards gecesine bastonla geldi.

MAGAZİN

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Şayeste karakteriyle hafızalarda yer eden Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Karanfil, 72 yaşında hayatını kaybetti.

MAGAZİN

Son olarak Mehmed Fetihler Sultanı'nda Mara Hatun'u canlandıran ünlü oyuncu Tuba Ünsal hastaneye kaldırıldı.

MAGAZİN

Usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırıldı. İnanır'ın durumu ile ilgili hayat arkadaşı Jülide Kural açıklama yaptı.

MAGAZİN

Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi ve Yüksek Sosyete gibi başarılı projelerde yer alan oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti. Genç oyuncu...

MAGAZİN

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının, eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı öğrenildi.

MAGAZİN

Ünlü manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı tarafından şiddete maruz kaldığını ve balkona kilitlediğini söyledi.