• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.396 %-1.09
  • ETHERIUM 2.474 %-2.55
32°

Manisa Haberleri

manisa haberleri ve güncel manisa gelişmeleri, manisa ile ilgili tüm video, manisa fotoğrafları ve manisa haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


MANİSA

Manisa'da 9 ilçenin Ziraat Odası başkanları, 1 lira 70 kuruşa kadar düşen domates fiyatına tepki gösterdi.

MANİSA

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, tren yolunun kenarında bulunan 2 kardeşe tren çarptı. Yaşanan olayda 2 kardeş yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

MANİSA

Manisa'nın Kırkağaç ilçesine bağlı Alifakı Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

MANİSA

Manisa’da makam odasında 2 kişiyi darp ettirdiği iddiasıyla mahkemece "yağmaya azmettirme" suçundan tutuklanan Dönmez, serbest bırakıldı.

MANİSA

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, seyir halindeki traktör ve hafif ticari araç çarpıştı. Yaşanan kazada 6 kişi yaralandı.

MANİSA

Manisa'nın Salihli Ovası'nın gözbebeği ve beyaz altını olarak bilinen pamukta görülen Yeşil Kurt'a karşı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü üreticilere...

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çağrı merkezinin hizmet kalitesini artırmak için personellerine Etkili İletişim Eğitimi düzenledi. Personellere verilen eğitim 2 gün sürdü.

MANİSA

Manisa’da antik Philadelphia kentine ait milattan sonra 2. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen tiyatro binası gün yüzüne çıkarılıyor.

MANİSA

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kömür yüklü tırın, LPG yüklü tankere arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa 155 No’lu Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatifin aşure hayrına katılan...

MANİSA

Manisa’da çıkan yangın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

MANİSA

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında; 1'i bebek, 2'si çocuk 9 kişi yaralandı.