İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi; Haziran ayı programıyla sanatseverleri AASSM sahnelerinde keyifli zamanlara davet ediyor.

Dünyada 20. yüzyılın en önemli şairlerlerinden ve Çağdaş Türk Şiiri'nin en önemli ismi Nâzım Hikmet Ran'ı anma etkinlikleri kapsamında şairin; iyilerin her zaman kazanacağını, iyilerin iyilik, kötülerin de kötülük bulacağını, çocukların hayal dünyasından anlattığı "Sevdalı Bulut" masal kitabının keman uyarlaması ile 2-3 Haziran'da AASSM sahnesinde çocuklar ve yetişkilerle buluşacak. Dinleti halka açık ve ücresiz gerçekleşecek.

25 Haziran'da Çoksesli Koro Konseri İzbb Çoksesli Çocuk Korosu & İzbb Çoksesli Korosu Konseri ve 30 Haziran'da Agora Senfoni Orkestrası Hayvanlar Karnavalı AASSM sahnelerinde halka açık ve ücretsiz gerçekleşecek.

1 Haziran'da gerçekleşecek Olten Filarmoni Orkestrası Konserinin ayrıntıları ve bilet satışları bilet.oltensanat.com adresinde olacak.

7 Haziran – 26 Temmuz tarihleri arasında 37. Uluslararası İzmir Festivali etkinlikleri AASSM sahnelerinde gerçekleşecek. Etkinlik ayrıntılarına iksev.org internet adresinde ulaşılabilinecek.

8-14 Haziran tarihleri arasında ''Uluslararası Piyano Yarışması'' Mozart Akademi tarafından gerçekleşecek. Yarışma bilgileri mozartakademi.com adresinden edinilebilinecek. 8 Haziran'da ''Once Müzikali'' etkinliğinin ayrıntılarına biletix.com internet adresinde yer alacak.

24 Haziran'da Ahmed Adnan Saygun Orkestrası'nın Yaza Merhaba Konseri “Müzikaller” etkinliği biletlerine kultursanat.izmir.bel.tr-aassm.org.tr-izmir.art sitelerinde satışa sunulacak.

Sergiler: 13 Haziran-13 TemmuzLaure Daviron Resim Sergisi, 20-30 Haziran Köklerden Yükselen Hikayeler Projesi Sergisi Haziran ayı sonuna kadar AASSM galerilerinde ziyarete açık olacak.

Kaynak: Bülten