Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de başarılı bir grafik sergileyerek Trendyol Süper Lig’e çıkmayı başaran Göztepe’de yeni sezon ürünleri satışa çıktı. Güzelyalı’da bulunan iki mağazanın yanı sıra, internet üzerinden satışa çıkan ürünlerin fiyatları ise dudak uçuklattı.

Önümüzdeki sezon forma almak isteyen bir ailenin harcaması gereken para 9 bin TL’nin üzerine çıkmış durumda. Şehrimin en kıymetlisi temasıyla satışa sunulan yeni sezon formalarının fiyatı 1.650 TL olarak belirlenmiş. Çocuk bedeni tercih ederseniz bu rakam 1.500 TL’ye iniyor. Formanın altına bir şort almak isterseniz 600 ila 750 TL daha ödemeniz gerekiyor. Tişört fiyatları da 450 TL’den başlayıp 650 TL’ye kadar yükseliyor. Tüm bunlardan vazgeçip sadece atkı almak isterseniz 200 TL ödemeniz gerekiyor. Sonuç olarak 4 kişilik bir aile tam takım bir alışveriş yaptığında ödemesi gereken miktar tam 9100 TL. 

Beklenti yükseliyor

Göztepe, önümüzdeki sezon için satışa çıkan kombine bilet fiyatlarında da büyük artışa gitmişti. Geçen sezonun fiyatlarını 3 kat artması ile en ucuz kombine bilet fiyatı 2 bin TL’yi geçmiş durumda. Buna rağmen sarı kırmızılı taraftarlar biletlere yoğun ilgi göstermiş ve biletler kısa sürede tükenmişti. Transfer döneminin başlaması ile birlikte taraftarlar İzmir temsilcisinin çok bilindik isimleri transfer edeceğini düşünüyordu. Fakat transferin ilk dönemi bu beklentinin karşılandığını söylemek mümkün değil. Önceki gün açıklanan forma sponsorluğunun ardından özellikle sosyal medyada transfer beklentisi doruğa ulaşmış durumda. Başta kaleci mevkisi olmak üzere Göztepe’nin en az 10 transfer yapması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ