Balçova İlçe Stadı’nda oynanacak müsabaka öncesi, İl Disiplin Kurulu, İzmirspor’a bir maç seyircisiz oynama cezası vermişti. Ahmet Saray yönetimindeki Şimşekler, maça Şener, Muhammed, Batuhan, Vedat, Onurcan, Recep, Murat, Fatih, Umut, Aytaç ve Hakkı ilk 11’i ile çıktı.  

Maça golle başladı

Şimşekler, maça hızlı bir giriş yaptı. 2. Dakikada Umut’tun ayağından bir gol bulan lacivert beyazlılar, maça adeta önde başladı. 30. Dakikada Sarayspor Şefik Can Eren ile beraberliği yakalasa da, 35. Dakikada Onurcan ile bir gol daha bulan şimşekler, maçın ilk yarısını 2-1 önde tamamlamayı başardı.  

Maç bitti, liderliğe kuruldu

İkinci yarıda ilk etapta skoru korumak için savunma ağırlıklı bir oyun sergileyen Şimşekler, 75. Dakikada Muhammed’in ayağından bir gol daha bularak maçı 3-1’e taşıdı. Maçın geri kalanında başka gol olmayınca İzmirspor, seyircisiz oynadığı müsabakayı 3-1 kazanmayı başardı. 

Lider İzmirspor’da rakip Ortaca Belediyespor

İzmirspor bu skorla 10 puana ulaştı ve liderlik koltuğunu kaptı. Şimşekler önümüzdeki hafta deplasmanda Ortaca Belediyespor ile mücadele edecek. Şimşekler, deplasmanda alınacak bir galibiyet ile galibiyet serisini sürdürerek zirve yarışında emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ