Yiğit SÜTCÜ-Sarı kırmızılılar, ligde oynadığı ilk 3 maçı da set vermeden kazanarak liderlik koltuğuna oturmuştu. Vakıfbank karşısında da 3-0 kazanmayı başaran Papara Göztepe, şu ana kadar oynadığı hiçbir müsabakada set vermedi. Sarı kırmızılı voleybolcular, maçın ardından büyük sevinç yaşadı.

KFC Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Göztepe, düzenlediği basın toplantısıyla Papara firmasıyla sponsorluk anlaşması yaptığını duyurmuştu. Bu anlaşma kapsamında, Göztepe voleybol takımının isim sponsorluğu hakkı Papara’ya devredilmişti. Böylece bu sezon voleybol takımının resmi adı Papara Göztepe olarak tescil edilmişti. 

Rakip Vakıfbank’a da set vermedi

Deplasmanda karşılaştığı Vakıfbank Spor Kulübü’nü set vermeden 3-0 mağlup etmeyi başaran Papara Göztepe, sezonun başından itibaren üst üste 12 seti de rakiplerine bırakmadı. Maçın ardından hatıra fotoğrafı çektiren Göztepeli voleybolcular, sosyal medya hesaplarından 12 yazan paylaşımlarda bulundu. 

Yolun sonu Sultanlar Ligi

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Papara Göztepe, bu sene bir üst lige çıkma hedefiyle hareket ediyor. Sponsorluk anlaşmasının ardından ekonomik anlamda rahatlayan sarı kırmızılılar, gözünü bir üst lige dikti. Papara Göztepe, sezonun devamında da başarılı performansını sürdürerek önümüzdeki sezon Sultanlar Ligi’nde oynamayı istiyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ