Sezonun ilk deplasmanında Bodrumspor’a konuk olan  mücadeleyi 3-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. İlk maçında da 3-0’lık galibiyet alan sarı kırmızılılar, henüz ligde set vermedi. Mücadelede setler, 26-24, 25-14 ve 25-14 şeklide sonuçlandı. 

3-0 kazanılan maçın ardından konuşan Papara Göztepe başantrenörü, Ataman Güneyligil, “Ritmimizi bulmamız uzun sürdü; ritmi bulana kadar hata yapmamamız çok önemliydi. Az hata yaparak ilk setin sonuna kadar geldik, ancak bazı yerlerde risk almamız gerekiyordu. Servis ve blok, maç için önemli detaylardı. İlk set, defansımız biraz aksadı ve açıkçası defans yapamadık.“ Şeklinde konuştu. 

“Enerjisi yüksek bir takımız“

Galibiyetten duyduğu mutluluğu ifade eden Güneyligil, “Bir sonraki setlerde servis tempomuzu artırdığımızda blok kalitemiz de ortaya çıktı. Enerjisi yüksek bir takım olduğumuzdan dolayı ikinci ve üçüncü set, ilk sete nazaran daha kolay geçti. Deplasman galibiyeti çok önemliydi çünkü burası çok zor bir deplasman. 3-0'lık net bir galibiyet bizim için mutluluk verici.“ Şeklinde konuştu. Sarı kırmızılılılar, ligin 3. Haftasında Bozüyük Belediye Eğitim Spor Kulübü ile İzmir’de karşı karşıya gelecek.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ